TEMAD’dan Aziz Yıldırım’a Ziyaret

TEMAD’dan  Aziz Yıldırım’a Ziyaret
Trabzon Haber
Trabzon Haber
24 Ocak 2024 Çarşamba 22:31

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Trabzon Şube Başkanı Erdoğan Usta ve Dernek Yöneticileri Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler.

Kısa adı TEMAD olan  Başkan Erdoğan Usta, Başkan Yardımcısı Mehmet Can, üyelerden Durmuş Aydın, İsmet Kıran ve Muammer Mersinli ile Trabzon Valisi olarak atanan Şalpazarı’lı hemşerimiz Aziz Yıldırım’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret eden TEMAD Başkanı ve Başkan yardımcısı ile üyeler Türkiye Emekli Astsubaylar’ın Trabzon İlimizde sıkıntılarını dile getirdik. En  önemli sıkıntımızın da yer sıkıntısı olduğunu sayın valimiz Aziz Yıldırım’a aktardık dedi. Başkan Erdoğan Usta Valimiz bizi kabul ettiği için teşekkür eder görevinde başarılar dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.