Trabzon’lu Yazarlar İmza Gününde Buluştu

Trabzon Yazarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu İmza Gününde Trabzonlu yazarlar bir araya geldi. Halk tarafından da oldukça ilgi gören imza günü TDF Trabzon Dernekleri Federasyonu Trabzon Temsilciliğinde yapıldı.

Trabzon’lu Yazarlar İmza Gününde Buluştu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
22 Haziran 2023 Perşembe 16:25

Trabzon Yazarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu İmza Gününde Trabzonlu yazarlar bir araya geldi. Halk tarafından da oldukça ilgi gören imza günü TDF Trabzon Dernekleri Federasyonu Trabzon Temsilciliğinde yapıldı.  Konu hakkında açıklamada bulunan Trabzon Yazarlar Derneği Başkanı Araştırmacı Yazar Mustafa Durmuş, şöyle dedi.Trabzonlu yazarlarımız yeni çıkmış kitaplarını tanıtma fırsatı buldu. Trabzon Yazarlar Derneği olarak Trabzonlu yazarlarımızı bu imza gününde bir araya getirdik. Katılan tüm yazar arkadaşlarıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç de böylesine güzel bir topluluğun içinde bulunmaktan çok memnun olduğunu bir ülkenin veya bir kentin bir il kadar fazla Yazar’ı varsa o kent o kadar şanslıdır dedi. Ayrıca misafir yazar olarak etkinliğe katılan Ürdünlü Prof. Dr. Muhammed Miktadi ile de tanışan Başkan Genç kendisi ile de güzel bir diyalogda bulundu. Türkçe dersleri aldığını ifade eden Muhammed Miktadi’yi en kısa zamanda ağırlamak için söz aldı.Daha sonra yazarlar okuyucuları ile buluşu kitaplarını imzaladılar.

Etkinliğe, Araştırmacı Yazar Mustafa Yazıcı, Enver Bahçekapılı, Sinan Durmuş, Yusuf Aytin, Fatih Erol, Şair Garip Ayata, Haydar Çoruhlu, Enver Uzun’un yazar olarak katıldı.Doğa Tarihi Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Ali Çankaya, Eski Belediye Başkan Yardımcılarından, Gökhan Bali, Yine eski Belediye Başkan Yardımlarından Hüseyin Turan İl Kültür Müdürlüğünden Yahya Saka, katıldı. Program sonrası sohbetle devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.