Özcan’dan Kaçar’a, Alp’den Basa’ya Vakfıkebir Ekmeği Hediyesi-Haber Videolu

Özcan’dan Kaçar’a, Alp’den Basa’ya Vakfıkebir Ekmeği Hediyesi-Haber Videolu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
14 Kasım 2023 Salı 00:24

Trabzon’da, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) işbirliğinde Birlik Haber Ajansı, Haber 61 ve BHA Trabzon Temsilcisi Osman Şişko’nun destekleri ile ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı gerçekleştirildi. Sivil toplumla medya ilişkilerinin geliştirilmesini amaçlayan projede STK ve medya ilişkileri ele alındı.

Trabzon’da sunumu yapan Haber61 Yayın yönetmeni Tuncay Lakot tarafından anons yapılarak Programa katılan Şalpazarlı gazeteci ‘’ Şalpazarı Ses Gazetesi’’  İmtiyaz sahibi Mustafa Özcan ile Gazeteci  Büyükliman Medya imtiyaz sahibi Mehmet  Bülent Alp, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve Trabzon’da uzun süre DHA’nın Bölge Müdürlüğünü yapması dolayısıyla bölgeye katkıları nedeniyle BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar’a üzerinde TİMBİR ve BHA yazan Vakfıkebir ekmeği hediye etti. Basa ve Kaçar gazeteciler Özcan ve Alp’e teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.