Lamine Diş Kaplama Nedir?

Lamine Diş Kaplama Nedir?
Trabzon Haber Tanıtım
Trabzon Haber Tanıtım
16 Kasım 2023 Perşembe 11:53

Lamine diş kaplama, dişlerin estetik görünümünü iyileştirmek için kullanılan bir diş hekimliği uygulamasıdır. Lamine diş kaplama yöntemi, dişlerin doğal görünümünü koruyarak, sağlığınızı korumada önemli bir rol oynar. Bu yöntem ile dişlerin rengini, şeklini ve boyutunu iyileştirilebilir. Bu yöntem dişlerin doğal yapısına zarar vermeden yapılır. Dekodent, bu konuda Trabzon'daki en yetkin, en güvenilir ve en uzman adreslerinden birisidir. Trabzon'un en güvenilir Trabzon diş kliniği olan Dekodent, estetik ve kullanışlı diş sağlığı çözümleri sunarak hasta memnuniyeti ve hasta sağlığını son derece önemseyerek en üst düzeyde hizmet verir. Trabzon diş hekimi arayan hastaların bir numaralı tercihi her zaman Dekodent olmuştur.

Lamine Diş Kaplama Nasıl Yapılır?

Lamine diş kaplama süreci, öncelikle detaylı bir muayene ve planlama ile başlar. Dişlerin yüzeyi hafifçe aşındırılarak kaplamalar için hazırlanır. Ardından, özel olarak tasarlanan porselen kaplamalar, dişlerin üzerine yerleştirilir. Her adım, hastanın ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre özenle gerçekleştirilir. Bu süreç, Trabzon'da bulunan Dekodent diş kliniğinde, uzman diş hekimleri tarafından en yüksek standartlarda en güvenilir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Porselen Lamina Hangi Durumlarda Uygulanır?

Porselen lamina, özellikle renk, şekil veya pozisyon bozuklukları olan dişlerde tercih edilir. Ayrıca dişlerdeki hafif çapraşıklıklar ve aralıkların kapatılmasında da etkili bir çözümdür. Trabzon'un en deneyimli ve en uzman diş doktorlarını kadrosunda bulunduran Trabzon Gülüş Tasarımı Dekodent’te bu tedavi hastaların ihtiyaçlarına göre en uygun ve en sağlıklı şekilde uygulanmaktadır.

Porselen Laminanın Avantajları

Porselen lamina, estetik görünüm için estetik diş hekimliğinde sık sık tercih edilen bir tedavi yöntemidir olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok önemli avantaj sunan porselen lamina yönteminin en büyük avantajlarından birisi, porselenin doğal dişlerin rengini, parlaklığını ve dokusunu çok yakından taklit edebilmesidir. Bu sayede, hastalara son derece doğal ve estetik bir gülüş sağlar.

Buna ek olarak Porselenin renk stabilitesi ve leke direnci de göz önüne alındığı zaman bu malzeme, kahve, çay gibi renk veren yiyecek ve içeceklerden etkilenmez ve böylece uzun süre boyunca orijinal rengini koruyarak dişlerin beyaz kalmasını sağlar. porselen lamina uygulamasına başvururlar.

Porselen laminanın bir diğer avantajı ise sağlam ve uzun ömürlü olmasıdır. Gerekli ve düzenli bakımı yapıldığı taktirde, bu kaplamalar uzun yıllar boyunca dayanıklılığını koruyabilir. Ayrıca, porselen malzemesi, dişlerin doğal fonksiyonlarını destekleyerek konuşma ve çiğneme gibi işlevleri kolaylaştırarak hastalara fayda sağlar.

Porselen lamina uygulaması, dişlerdeki küçük kusurları ve hafif çapraşıklıkları düzeltmede de oldukça tercih edilen bir yöntemdir. Bu uygulama, ortodontik tedavilere gerek kalmadan estetik bir çözüm sunarken özellikle ön dişlerdeki hafif bozuklukları düzeltmek için ideal bir yöntemdir. Porselen lamina uygulaması hastalara daha düzgün ve çekici bir gülüş kazandırır.

Trabzon'da bir numaralı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olan ve Trabzon diş doktoru arayan kişilerin bir numaralı tercihi Dekondent, hasta memnuniyeti, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla porselen lamina tedavisini en üst düzey seviyesinde uygulayarak müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.