NE OLACAK BU KARA DERE YOLUNUN HALİ

NE OLACAK BU KARA DERE YOLUNUN HALİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
21 Nisan 2022 Perşembe 20:34

Trabzon’un Araklı ilçesi Araklı Bayburt yolu 25. Km si Erenler Mevkiinde 61 K 10129 plakalı akaryakıt yüklü tanker lastiği patlaması sonucu kontrolden çıkarak Karadere Deresine   uçtu.

Alınan bilgilere göre araç sürücüsü yaralı olarak çıkarılıp olay yerine gelen ambulansla Araklı Bayram Halil Devlet hastanesine kaldırıldı.

Tankerde bulunan akaryakıtın çevre felaketine neden olmaması için güvenlik önlemleri alındı. Trabzon Araklı Karadere üzerinden Bayburt İl bağlantı yolu gün geçmiyor bir kaza olmasın her gün bu yolun muhtelif yerlerinde ölümlü ve yaralanmalı kazaların olmasından dolayı bu yolu kullanan sürücülerde her geçen gün tedirginliklerin arttığını bu yola bir an önce çözüm bulunmasını istediler.

Haber Kaynağı;Araklı Arı Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.