Liseli Öğrenci 15 Yıldır Mücadele Ettiği Hastalığa Yenildi

Liseli Öğrenci 15 Yıldır Mücadele Ettiği Hastalığa Yenildi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
22 Temmuz 2021 Perşembe 09:58

Trabzon’un Düzköy ilçesine bağlı Doğankaya Mahallesinde yaşayan lise öğrencisi Akın Civelek (18), iç organlarına bağlı olarak yakalandığı ve 15 yıldır mücadele ettiği hastalığa  amansız hastalığa yenik düştü.

Civelek için sosyal medya hesabından bir duyuru yapan Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Altuntaş, “Çayırbağı ÇPAL 12. Sınıf öğrencimiz sevgili Akın ( Sefer) Civelek uzun zamandır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü. defnedeceğiz. Ailesine sabırlar diliyorum.” dedi.

Doğankaya Mahallesi Muhtarı Mümin Surul ise, “Olmadı be Akın. Gencecik yaşta tutunamadın bu hayata. Bu kadar mücadeleden sonra seni kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin.” dedi.

Gözyaşları arasında toprağa verilen ve fakir bir ailenin çocuğu olan Akın Civelek’in 15 yıldır hastalıklarla boğuştuğu ancak sağlığına kavuşturulamadığı öğrenildi.

Baba Fehmi Civelek ise bugün üçüncü evladını toprağa vermenin acısını yaşadı.

Haber Kaynağı;ts61

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.