21 Yaşındaki Üniversite Öğrencisi Sezer Gıda Zehirlenmesinden Öldü

21 Yaşındaki Üniversite Öğrencisi Sezer Gıda Zehirlenmesinden Öldü
Trabzon Haber
Trabzon Haber
26 Aralık 2021 Pazar 12:25

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Kabasakal mahallesi sakinlerinden olan ve İstanbul Sancaktepe Samandıra da ikamet eden Seyfettin E.nin Oğlu Sezer E. gıda zehirlenmesinden vefat etti.

Alınan bilgilere  Şalpazarılı aile ikamet ettiği Sancaktepe Samandıra da ki evinde önceki gün  Baba Seyfettin E. Üniversite öğrencisi 21 yaşındaki oğlu Sezer E. ve  kızı yedikleri gıdadan zehirlenme şüphesiyle kaldırıldıkları hastanede tedavi görmüş taburcu edilmişlerdi. Taburcu edilen ailenin 21 Yaşındaki Üniversite öğrencisi Sezer E. tekrar rahatsızlanması  üzerine kaldırıldığı hastanede vefat etti. Vefat eden Sezer E.nin cenazesi İstanbul Adli Tıp kurumunda yapılacak otopsinin ardından  27 Aralık 2021 Pazartesi Günü Kabasakal mahallesinde gün içerisinde toprağa verileceği belirtildi.

KAYNAK;ŞALPAZARISES

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.