7.Eğitim Derneği Gençlik Festivali Sona Erdi

7.Eğitim Derneği Gençlik Festivali Sona Erdi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
23 Mayıs 2022 Pazartesi 10:24

Trabzon Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği’nin 7. Kez düzenlediği Çocuk ve Gençlik Festivali sona erdi.

Şalpazarı’ndan 70 öğrenci ile öğretmen ve görevlilerle yola çıkan kafile Eğitim Derneği tarafından organize edilen  7. Eğitim Gençlik Festivaline katılan  Öğrenciler ve idari kadro ile daha önceden tertiplenen bir dizi gezi, ziyaret ve Kültür ziyaretlerin tamamlanmasının ardından geziden ailelerinin yanlarına İstanbul’dan Şalpazarı’na hareket ettiler.

Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin  7. Eğitim Gençlik festivaline katılan öğrencilerin İstanbul’dan memleketlerine uğurlama esnasından bütün geziye katılan öğrenci ve idarecilerle helalleştiğini bazı aksaklıklarımız olmuş olabilir bu oluşan aksaklıklardan dolayı sizlerden helallik istiyorum Bizim ilçemizde tek çaremiz okumak eğitim ile yükselmek onun için işimiz de gücümüzde eğitim diyerek uğurladığını söyledi.

Samsun Şalpazarılılar Dernek Başkanı Metin Çolak İstanbul Eğitim Derneğimizin faaliyetleri çerçevesinde Şalpazarı’nda eğitim gören 12.sınıf öğrencilerimize yönelik düzenledikleri İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale gezisi programı dönüşü kafileyi Samsun Şalpazarı Ağasarlılar Derneğimizde düzenlediğimiz kahvaltı programında ağırlayarak ailelerinin yanına uğurladık. Bu dönüş yolunda verdiğimiz kahvaltıda bizlerin her zaman yanında olan İlçemizin yetiştirdiği değerlerimizden olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e de   bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.