AK Parti 28. Dönem Trabzon Milletvekilleri Şalpazarı’na Teşekkür ve 2.Tur Cumhurbaşkanlığı’na Destek İçin Geldiler İçin Geldiler

AK Parti 28. Dönem Trabzon Milletvekilleri Şalpazarı’na Teşekkür ve 2.Tur Cumhurbaşkanlığı’na Destek İçin Geldiler İçin Geldiler
Trabzon Haber
Trabzon Haber
25 Mayıs 2023 Perşembe 15:53

Yurt genelinde 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve  28. Dönem Milletvekilleri seçimin ardından Trabzon’u  temsil eden 4 Ak Partili Milletvekili Şalpazarı İlçe halkına teşekkür  VE 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı  2. Tur seçilerinden mevcut  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.

28. Dönem AK Partili Vekiller Şalpazarı’nda

Trabzon’dan seçilen AK Parti Milletvekillerinin Trabzon’un batı yakası İlçelerine teşekkür ve destek ziyaretlerinin son İlçe tur olan Şalpazarı ilçe halkına teşekkür için geleceklerini AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk’a bildirmelerinin ardından Başkan Çabuk ve yönetim kurulu ekibiyle İlçe halkına mahalle Muhtarlarına bilgilendirme yapmasının ardından Şalpazarı 15 Temmuz Demokrasi  meydanında topladılar.

Evladım Son Defa Oyumu Kullanmak İstiyorum

Trabzon’u temsilen seçilen 27. Ve 28. Dönem Milletvekillerinin Şalpazarı’na ziyaretinde toplanan İlçe halkı selamlama konuşmasına ev sahibi İle Başkanı Zeki Çabuk kısa bir konuşma yatı. Burada 14 Mayıs  2023 Pazar günü yapılan seçimlerde  Simenli mahallesinde yaşayan İlçemize bağlı Simenli mahallemizden Oğlu Simenli Kuran Kursunda görevli olan oğluna son oyumu kullanmak istiyorum diyor. Oğlu ise Baba sırtımda daha olsa seni o sandığa  götüreceğim diyoren evlat Basını oy verme işleminin gerçekleşecek ola Okulun kapısına götürüyor.  Hasta olan Basının son isteği ola oyunu kullanma isteğini yerine getirmek isteyen evladına oy verme işleminde sandık başında grevli muhalefetin bir takım engellemelere rağmen kabin içerisinde Basıya beraber oyu kullanmasını sağlanan yaşlı Ali  amcamız bu gün vefat etti. 28 mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimi göremeyecek Çarşamba gün Şalpazarı Simenli mahallesinde ebediyete uğurlayacağız dedi.

Başkan Kurukız Size Destek İçin İlçe Halkına  Sözler Verdik

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurkız’da İlçesine gelen 28. Dönem Milletvekili adaylarından seçilen ve seçilemeyen adaylarının İle halkına teşekkür için geldikleri Şalpazarı ziyaretinde konuşan Başkan Kurukız bizlere Şalpazarı’na halkımızın destek olması için İlçe mahalle muhtarlarımız da burada biz bunlara bir estek olma sözü verdik onlar şimdi mahallerine hizmet götürmek için sabırsızlıkla sizleri bekliyorlar dedi.

Şen  Ağasar Türküsüyle Destek İstedi

AK Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen Şalpazarı halkına teşekkür ve destek istemek için geldiği arkadaşlarıyla beraber ‘’Ağasar Misali ‘’Türküyle destek istedi. Kendisinin aynı zamanda bir müzisyen olduğunu da anlatan Şen bu yöreye ait bir türkü vardır o türküden size bir dörtlük okumak istiyorum diye başlayan Şen devamını şöyle getirdi. Ağasar’ın Balını Adam Koynunda Taşır senin gibi seçmeni diye mırıldandı ve  bize bu hafta yapılacak seçimde destek olmanızın ardından bu türküyü ilerleyen zamanda belki okuma fırsatım our demesi üzerine Başkan Kurukız sayın vekilim İlçemizin yapımı sona yaklaştığımız Millet Bahçesi açılışımıza davetlisiniz orada söyleyebilişi demesi üzerin Şen evet dedi.

Biz Yarım Kalan Maçımızı Bitirmek İçin Sizden Destek İstiyoruz

Şalpazarı İlçe halkına teşekkür ziyareti konuşmasını son halkasında konuşan  mevcut Ulaştırma ve Alt Yapı bakanı Adil Karaismailooğlu ben inanıyorum Şalpazarı halkımız biz iyi bir destek olacağına diye sözlerine başlayan Karaismailoğlunun  Şalpazarı’nda %90 oy bekliyoruz sayın Cumhurbaşkanımız’a destek olalım sözüne konuşmaları dinleyen Gökçeköy Muhtarı biz İlçe halkı olarak %91 oy ile destek vermiştik şimdi bu çıtamızı daha da yukarıya çıkartarak %95 oy ile destek olacağız dedi. Şalpazarı Ziyaretine gelen AK Parti Trabzon Milletvekilleri konuşması ‘’Şalpazarı Ses Gazetesini’’ Sosyal medya sayfasından canlı olarak yayınlanmıştır daha detaylı kısmına oradan takip edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.