AK Parti Şalpazarı Şubat Ayı Danışma Kurulu Toplantısı Şıhkıranında Yapıldı

AK Parti Şalpazarı Şubat Ayı Danışma Kurulu Toplantısı Şıhkıranında Yapıldı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
28 Şubat 2022 Pazartesi 00:59

AK Parti Şubat ayı danışma kurulu toplantısı Şalpazarı Şıhkıranı dinlenme tesislerinde geniş katılımlı bir şekilde yapıldı.

Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve eşi AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve Av. Salih Cora katıldılar.

Şıhkıranında yapılan toplantının divan başkanlığını üstlenen Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk herkesin Miraç kandilini kutlayarak başladığı konuşmasında iktidarları döneminde Şalpazarı’na yapılan hizmetleri sıralayarak kim ne derse desin vatandaş her şeyin farkında şu anda burada bulunan bu kalabalık bunu anlatıyor dedi.

AK Parti Şalpazarı kadın kolları Başkanı Emine Atalar ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Faruk Durmuş’un konuşmalarından sonra kürsüye Trabzon AK Parti İl başkanı Dr. Sezgin Mumcu yuvarlak masa toplantılarıyla 6 benzemezi  bir araya getiren güç yabancı güçtür. Bu ittifak yıkım ittifakıdır diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora’da 2023 seçimlerinin bir parti seçimi olmadığını bağımsızlık seçimi olduğunu vurgulayarak geçmişi hatırlayanlar bilir. Gazeteler asker hep şunu dedi bunu dedi diye yazıyordu.

Şimdi Genelkurmay Başkanını, Anayasa Mahkemesi Başkanının, Yargıtay Cumhuriyet Baş Savcısının adını bilen varmı ? Bunların isimlerini bilmemiz gerekir zaten şeklinde konuştu.

Şalpazarı Şıhkıranında toplanan Şalpazarı AK Parti buluşmasının son konuşmasını yapan AK Parti Trabzon  Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ise Salih Cora’nın Şalpazarı’nın vekili olduğu doğrudur. Bende Ağasar kızıyım inşallah seçimlerde sizlerin destekleriyle AK Parti olarak destan yazmaya devam edeceğiz diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.