ARDA’NIN YAZ TATİLİ

ARDA’NIN YAZ TATİLİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
08 Şubat 2022 Salı 22:07

Konya Meram da ikamet eden Öğretmen Kardeşim Şafak ve Öğretmen Eşi Nesrin Özcan her yıl yaz tatillerinde Trabzon Şalpazarı İlçesinde  bulunan baba evindeki aile bireyleriyle beraber hasret giderirler ailecek Konya’dan Şalpazarı’na gelen Özcan ailesi diğer aile bireyleriyle beraber geldikleri memlekete  hala, amca çocuklarıyla hasretle bir başka özlemle kaynaşırlar ancak sayışı gün çarçabuk biter gelirken onlarda bizlerde seviniriz  giderken hepimizin içini kaplar o hüzün.

Öğretmen anne ve öğretmen baba Trabzon’dan görev yaptıkları Konya’ya dönünce alenin küçük oğlu yaz tatilinde yaptıklarını arda bir hatırlayarak memlekete ne zaman gideceğiz diye yaz tatilde yaptıklarını hafızasında canlandırdığını fark eden eğitimci annede bunun bu yaz tatili anısını kaleme alarak dijital olarak oğlunun bu anısını aylık dergide yayınlanmasını sağlamış.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.