Beşikdüzü & Şalpazarı İYİ Ailesi Ortak Saha Çalışmasında

Beşikdüzü & Şalpazarı İYİ Ailesi Ortak Saha Çalışmasında
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Nisan 2023 Perşembe 03:59

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yurdumuz genelinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde Trabzon İYİ Parti 1. Sıra adaylarından Büyükliman Bölgesi Beşikdüzü’nün evladı Yavuz Aydın’a destek için saha çalışmaları aralıksız olarak hız kesmeden devam ediyor.

Beşikdüzü İYİ Parti İlçe Başkanı Serkan Dübüş bazı partililer ve Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu komşu İlçe Şalpazarı İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz’a saha çalışmalarında destek olmak ve milletvekili Yavuz Aydın’a destek İçin Şalpazarı İlçe esnaf ziyaretinde bulundular. Şalpazarı ve Beşikdüzü İYİ Ailesi Şalpazarı İlçe ziyaretinde esnaflara teşekkür ederek onlara hayırlı ve bol bereketli kazançlar dilediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.