BGC’DEN ANADOLU ŞAPKAYA PLAKET

BGC’DEN ANADOLU ŞAPKAYA PLAKET

BGC’DEN ANADOLU ŞAPKAYA PLAKET
Trabzon Haber
Trabzon Haber
14 Eylül 2022 Çarşamba 09:50

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükliman Bölgesi’ne ekonomi ve istihdam alanında katma değer sağlayan Anadolu Şapka’yı ziyaret ettiler. Firma sahibi Ömer Özdemir’e BGC tarafından plaket takdim edilerek başarılar dilendi.

Şalpazarı ilçesi’nde faaliyet gösteren ve bünyesinde 75 eleman çalıştıran Anadolu Şapka Firması Sahibi Ömer Özdemir’e bölgeye ekonomik girdi ve istihtam sağlamasından dolayı Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Aydın Gelleci ve beraberinde Genel Sekreter M. Bülent Alp ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özcan tarafından plaket takdim edildi.

ŞALPAZARINA CA SUYU OLDUK

Şalpazarı’na Can Suyu Olan Anadolu Şapka firması sahibi Ömer Özdemir, yıllarını gurbet elde iş insanı olarak devam ettirirken aldığı ani karar ile İlçesi’nde aynı işi yapmak için kollarını sıvadı. Aslen Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Dorukkiriş Mahallesi sakinlerinden genç girişimci, iş insanı 42 yaşında evli 2 evlat babası olan Özdemir, İstanbul da faaliyet gösteren Anadolu Şapka atölyesini Şalpazarı’na taşıyarak 5.5 yıldır can suyu olmaya devam ediyor.

Plaket takdimi dolayısıyla BGC’ne teşekkür eden Genç İş İnsanı Özdemir, Memleket Sevdalısıyız. 2017 yılında doğup büyüdüğüm topraklara olan hizmetimi tamamlamak için geldim. Şapka atölyesini açarak ilçeme can suyu olmaya gayret ediyorum. Şalpazarı İlçemizin ilk dumansız ekmek kapısı istihdam üreten evlerde huzurun sağlanmasına öncülük ettiğime inanıyorum.

Özdemir, Şalpazarı’nda 5 yıl 5 aydır Anadolu Şapka olarak faaliyet gösterirken atölyemizde 75 Kişi istihdam ederek ilçeye katma değer katıyoruz. Bunları yaparken kaliteden ödün vermedik vermiyoruz. İlçemiz ekonomisine sıcak para girdisi sağlıyoruz. Onlarla beraber kazanıp onlarla beraber yurt ekonomisine katkı sağlıyoruz. Şapka atölyesi adeta çalışma azmiyle bir anda İlçemizin can suyu oldu.

Anadolu şapka olarak yılda 5 milyon şapka dikiyoruz diyen Ömer Özdemir, kısa zamanda bu istikrarlı çalışması meyvelerini vermeye başladı önce ‘’Genel hizmet, Çevik Kuvvet, ve koruma hizmetleri sınıfı dahil 5 birimin kıyafetlerinde değişiklik yapılan emniyet teşkilatı personelinin şapkalarının 5 yıldır ilk günkü kaliteyle dikerek titiz bir çalışmayla ürünleri zamanında teslim ederek bu zor zamanlardaki güveni kazanmayı bildik.

Anadolu Şapka olarak başarıya giden yolda hızlı ilerledik, bu hızlı ilerlemesinin ardında zaman geliyor patron oluyorum zaman geliyor arkadaş oluyorum, zaman geliyor işçi eleman oluyorum bu çalışmaya sevgide katınca başarı otomatik olarak geliyor.

Atölye hakkında bilgi veren Özdemir, çalışanlarımızın 61 tanesi bayan var ve evlerine ailelerine destek olmak için burada bizimle beraber çalışıyorlar. Anadolu Şapka sayesinde dağılan yuvalar yeniden filizlendi. İlçe ekonomisine can suyu olmakla kalmadık parasızlıktan mutlu bir yuva hayal ederek evlenen gençlerin umudu, parasızlıktan ayrılmaya karar verenlerin yuvalarını feraha huzura kavuşturduk. Aynı atölyede çalışan gençler birbirleriyle evlenerek yine çalışmaya başladı. Bunlar Şalpazarı’nın dumansız fabrikası ‘’Şapka pazarı sayesinde oldu. Kısacası Şalpazarı’nda faaliyet gösteren Anadolu Şapka atölyesi, işçisi, personeli ve İlçe esnafıyla uyumlu bir şekilde çalışmalarına devam ederek doğduğumuz topraklara huzur vermeye devam ediyoruz. ‘’Türkiye’nin Şapkası Anadolu Şapka’’ var diye gönül rahatlığı ile bunu söyleyebiliriz dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.