EYNESİL EMNİYETİNE ŞALPAZARILI YAVUZ MÜDÜR ATANDI

EYNESİL EMNİYETİNE ŞALPAZARILI YAVUZ MÜDÜR ATANDI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
03 Temmuz 2022 Pazar 08:00

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Kireç mahallesi sakinlerinden emekli Şalpazarı Tapu Müdürü ve Şalpazarı Ses Haber Editörünün 1985/1 Tertip asker arkadaşı Ömer Sağlamın  oğlu Yavuz Sağlam Eynesil İlçe Emniyet Müdür Vekilliğine atandı.

Yavuz Sağlam Kimdir ? Trabzon Şalpazarı İlçesinde 15 Ocak 1991 yılında doğan Yavuz Sağlam İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Şalpazarı’nda tamamladı. Akabinde Erzurum Atatürk Kimya Bölümünü bitirdi. 2017 Yılında polis Akademisine giren Yavuz Sağlam 2018 yılında buradan mezun oldu. İlk görev yeri olarak Giresun Görele’ye atanarak önleyici ekiplerde çalıştı. Daha sonra 2 yıl Görele Emniyet biriminde Asayiş Sivil ekiplerde çalıştıktan sonra Eynesil İlçe Emniyet Müdür vekilliğine atandı.

Yavuz Müdür bir dönem Şalpazarısporda da oynadı.Şalpazarı İlçemiz  Hemşerimiz evladımız Yavuz Sağlam’a yeni görevinde başarılı çalışmalar dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.