Gençlerin Trabzonspor Sevgisi İki İlçeyi Birbirine Bağladı

Gençlerin Trabzonspor Sevgisi İki İlçeyi Birbirine Bağladı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
25 Haziran 2022 Cumartesi 13:32

Gençlerin Trabzonspor Sevgisi İki İlçeyi Birbirine Bağladı; Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl sonra 38. Haftanın bitimine 2 hafta kalana  şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor taraftarları dünyanın her yerinde bordo-mavili bayrakları asarak bu sevinci doyasıya yaşadılar.
Silahsız Süper Şampiyonluk Kutlaması oldu


Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulaşan Trabzonspor taraftarları şampiyonluk sevinicini yaşamaya hala devam ediyor. Karadeniz ekibinin şampiyonluğunu resmi olarak ilan etmesinin ardından yapılan kutlamalar dünya gündemine girmişti. Bir asayiş olayının dahi yaşanmadığı kutlamalar bütün dünyada örnek gösterildi. Trabzonspor sevgisini anlatmaya kimsenin gücünün yetmediğini Şampiyonluk kutlamalarını örnek teşkil edecek bir şekilde tüm Dünya gösterdik.


61 Metre Kare Trabzonspor Bayrağı  300 Metre Halatla Asıldı; Trabzon’un Şalpazarı İlçesine bağlı Akçiriş mahallesinde yaşayan gençlerin mahallenin önder ağabeyi Mustafa beye bizler hayatımızda ilk defa Trabzonspor Şampiyon olduğunu gördük bizlerde Akçiriş mahallesi Gençleri olarak Trabzonspor Bayrağı asmak istiyoruz ancak Bayrak alacak gücümüz yok dediler.


Mahallenin Önder Ağabeyi Özcan Gençleri Mutlu Etti;
Akçiriş mahallesinin önder ağabeyi Özcan’ın mahalle sakinlerinden İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren genç iş insanına  ulaşarak gençlerin Trabzonspor bayrak isteğini iletti. O da  gençlerimiz her zaman haklıdır diyerek Özcan’ın söylemi üzerine Akçiriş mahallesine asılması için 61 metrekarelik Bayrağı yaptırarak memlekete ulaştırdı.
38 Yıldır Trabzonspor sevgisini taşıyan Şalpazarı Akçiriş mahallesi gençlerinin Trabzonspor Bayrağı istemelerine kayıtsız kalmayarak zoru başardılar. Yurdumuzda olduğu gibi Karadeniz Bölgesindeki mahalle sakinlerinin çoğu Yurt içi ve Yurt dışında çalışmalarını sürdürürler. Akçiriş mahallesinde bulunan önder ağabeyin girişimleriyle 61 metrekare olarak yaptırılan İpek kumaşlı Trabzonsporlu Bayrağı asmak öyle kolay olmadı.


Trabzonspor Bayrağını Asmak İçin Teleferik İle Ağasar Deresini Geçtik; Trabzon’un Şalpazarı İlçesine bağlı alfabetik sıralamaya göre 2. İlçe hudut sınırı olarak da 1.mahallesi durumunda olan Akçiriş mahallesinin 61 metrekare Trabzonspor Bayrağını Beşikdüzü Şalpazarı Karayolu  Üzeri 11. Km astık. Her yerden rahatlıkla görülebilecek bir mevkie asmak istediğimiz yaklaşık 300 metrelik kalın halatı adına türküler yazılmış Filmler yapılmış Ağasar Deresi üzerinde bulunan teleferik ile  Şalpazarı İlçesi üzümözü mahallesi tarafına ulaştırdık. Tabi bu Bayrağın asılması için önceden oluşturulan bir Bayrak asma ekibimiz ile diğer halatın ucunu ise Şalpazarı Beşikdüzü Karayolu üzerinde Komşu Beşikdüzü İlçesinin Çıtlaklı mahallesinin bulunduğu karayoluna yüksekliği 100 metrelik bir yamaca başka bir halat sarkıtılmasıyla Trabzonspor Bayrak halatını yukarıya çekerek  Bayrağın Ağasar deresi üzerine görüntü güzelliği ile asılmasını sağladık. Trabzonsporun 38 yıl aradan sonra Dünyaya şampiyonluğunu ilan etmesiyle beraber Trabzonspor Bayrağını asan Akçiriş gençleri sonunda takım sevgisi bize ilki ilçeyi birbirine bağlattı dediler.


Trabzonspor Bayrağı 7’den 70’le Herkesin İlgi Odağı Oldu; 
Beşikdüzü Şalpazarı Karayolunun 11. Km asılan Akçiriş gençlerinin  61 metrekarelik Bayrak Ağasar Deresi üzerine denk gelerek asıldı. Bu Bayrak asılan alanda bulunan geniş alan bulunmasından dolayı hafta sonlarında Sis Dağı yaylası için bu yolu kullanan ya da her hangi bir amaçla buradan geçmek isteyen Buralı olmasa da Trabzonspor Bayrağını gören tüm halk Bayrak önünde selfi yapmaları, Bayrağa el uzatarak değişik Foto karaeleri ve video paylaşımları yapanların adeta bir Bayrak seyir merkezine dönüşmesine önderlik yaptı.


Akçiirş Gençlerine Desteklerini Esirgemeyen Dostlara Teşekkürler; Akçiriş gençleri. Bazı Trabzonspor Bayrağı önünde Fotoğraf çektiren vatandaşların teknolojiyi kullanarak Bayrak Üstünde bulunan Akçiriş Gençlik kısımlarına kendileinin köy ve mahallesini yazmalarına hatta Yurt dışı ver yurt içinden gelenlerin Bayrağın asılıdığı yerde görüntü paylaşmaları Trabzonspor sevgisinin ne kadar büyük olduğunu kanıtı olmuş oldu. Bu uzun  gençlerin 38 yıllık Trabzonspor sevgisini mutluluğa dönüştürerek onlara destek veren Akçiriş mahallesi genç iş insanları ve    Gurbet diyarda çalışan Halk arasında Almancı dostlarımızın Köyümüzün mahallemizin gençlerine bu yardımımız can feda onlar bizlerin geleceğimiz dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.