GİRİŞİMCİ OKUL AYTEN YILMAZ

GİRİŞİMCİ OKUL AYTEN YILMAZ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Mart 2022 Cumartesi 16:00

Trabzon Şalpazarı İlçe merkezinde 1992 eğitim öğretim yılında hizmete giren Sağlık Meslek Lisesi daha sonra Okul Öğretmenlerinden Ayten Yılmaz’ın 2000 yılında Beşikdüzü’nde yaşanan deniz kazasında vefat eden 38 kişiden birisi olan Öğretmenin isminin yaşatılması için Şalpazarı Ayten Yılmaz  Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi 2021-2022 Eğitim öğretim döneminde 123 Ülkede yaklaşık 50 yıldır  uygulanan ‘’Hayat Boyu Öğrenme’’ projesinde Trabzon genelinde 18 Okuldan birisi Büyükliman Havzasında tek okul olarak Rehber Öğrenme Ramazan Günaçtı danışmanlığında girişimci Okul Ayten Yılmaz olarak proje çalışmalara başladılar

Genç Başarı Eğitim Vakfı'nın lise öğrencilerine yönelik bir programı olan "gencbizz"de okulumuz çeyrek final elemelerini geçerek büyük bir başarıya imza attı.

Genel müdürlük, finans, pazarlama, halkla ilişkiler gibi pozisyonlarda görevleri paylaşan öğrencilerimiz Ayşenur Salih - Genel Müdür, Büşra Gül - Pazarlama Müdürü, Nurgül Çelik - İnsan Kaynakları Müdürü, İbrahim Uçar - Finans Müdürü, Çağlayan İbrahim Bektaş - Üretim Müdürü, Gülnur Salih - Halkla İlişkiler Müdürü, Murat Haytaoğlu - Genel Müdür Personeli kurdukları "aasar" şirketinde eğitim alanında çığır açacak bir yazılımı gerçeğe dönüştürme peşinde. Okulumuzun girişimci ekibine Rehber Öğretmeni Ramazan Günaçtı danışmanlık yapıyor.

GençBizz Lise Girişimcilik Programı

Genç Bizz Lise Girişimcilik Programı; 16- 18 yaş grubu lise öğrencilerinin, iş dünyası gönüllüleri  mentörlüğünde ve öğretmenlerinin rehberliğinde; kendi küçük ölçekli şirketlerini sıfır sermaye ile kurdukları, okul sınırları içerisinde gerçek ürün / hizmet üreterek satış yaptıkları, yönettikleri, ulusal ve uluslararası fuarlara katıldıkları, program sonunda şirketlerinin tasfiye ettikleri yaparak öğrenmeye dayalı bir ekonomik eğitim programıdır.

123 ülkede yaklaşık 50 yıldır uygulan program; "Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı" ve "Avrupa Birliği İşletmeler Genel Müdürlüğünce resmen tanınmıştır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.