GURBETTE TURNUVADA MUTLU SON

GURBETTE TURNUVADA MUTLU SON
Trabzon Haber
Trabzon Haber
29 Kasım 2021 Pazartesi 19:09

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Dorukkiriş  mahalle sakinleri tarafından ikamet ettikleri İstanbul da Dorukkiriş  Derneği'nin Düzenlediği Futbol Turnuvasının Kupa Törenine  İlçemizin değeri Üsküdar Belediye Başkanı  Hilmi Türkmen ve Hami Mandıralı'da katıldı.

Şalpazarı Dorukkiriş Köylüleri Derneği bir süre önce Kadırga Yaylasında talihsiz bir olay yaşayan Necmi Kandil adına düzenlediği başarılı bir organizasyon olan geleneksel sevgi ve saygı Futbol Turnuvasının finali Üsküdar Küplücedeki Halı sahada gerçekleşti.

Şalpazarı Dorukkiriş Köylüleri Derneğinin düzenlediği geleneksel futbol turnuvası final maçı öncesi şöhretler ismiyle Dostluk Centilmenlik maçı oynandı. Daha sonra turnuvanın Final maçı oynandı. Ardından Kupa törenine geçildi. Töreninin sunuculuğunu Sayvancatak Derneği Başkanı aynı zamanda Sunucu Erol Yanık ile birlikte Dorukkiriş Köylüleri Derneği Başkanı Fahri Durmuş gerçekleştirdi. 10’ar kişiden 12  takımın katıldığı Turnuvada birinci ve  ikinci olan takımların Kupa ve çeşitli hediyelerini Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen ve Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı tarafından  verdi.

Kupa törenine Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen Türk futbolunun ve Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı STK başkanları ve görevlileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.Kupa töreninin ardından turnuva şampiyonun kalecisine Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen ve Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı penaltı atışı yaptılar.

Şalpazarı Dorukkiriş  Köylüleri Derneği Başkanı Fahri Durmuş "Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasına katılan takımlara ve turnuvamızın sonunda kupa törenine katılan Üsküdar Belediye Başkanım   Av.Hilmi Türkmen’e  Trabzonspor'umuzun efsane futbolcusu Hami Mandıralı'ya Dernek başkanlarıma ve turnuva törenimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuva; izlemeye gelenlere ve kupa törenine katılanlara Şalpazarı (Ağasar) yöresinin  geleneksel yemekleri olan Keşkek, yağlı bişi (yufka) ikramları ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Haber & Foto;İsmet Şengül

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.