İSTANBUL’DAKİ ACI ŞALPAZARI’NI YAKTI

Trabzon Şalpazarı İlçemize bağlı Dereköy mahallesi sakini ve İlçemiz esnaflarından Osman Bayramın torunu 14 yaşındaki Semih Bayram ikamet ettikleri İstanbul Pendik İlçesinde bulunan 8. Kattan kendini boşluğa bıraktı. 

İSTANBUL’DAKİ ACI ŞALPAZARI’NI YAKTI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
14 Şubat 2021 Pazar 13:45

Trabzon Şalpazarı İlçemize bağlı Dereköy mahallesi sakini ve İlçemiz esnaflarından Goşkunu Osman Bayramın torunu 14 yaşındaki Semih Bayram ikamet ettikleri İstanbul Pendik İlçesinde bulunan 8. Kattan kendini boşluğa bıraktı. 

 Edinilen bilgilere göre Şalpazarı Dereköy mahallesi sakini İstanbul da ikamet eden Sedat Bayram’ın 1 kız  ve 1 erkek evladının en büyüğü olan  14 yaşındaki oğlu Semih Bayram oturdukları evin 8. Katından kendini boşluğa bırakarak intihar etti. Durumu fark eden vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 112 ekipleri tarafından yapılan incelemede Semih Bayram’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Semih Bayram’ın cansız bedeni otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bayram’ın cenazesi otopsi yapıldıktan sonra toprağa verilmek üzere Şalpazarı ilçesi Dereköy Mahallesine gönderileceği belirtildi.

Genç yaşta vefat eden Semih Bayramın Ocak 2021 de ailecek 14.cü yaş kutlamasındaki fotoğrafları sosyal medya da son kez paylaşıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.