KAHRAMAN 2008’DE ALDIĞI HİZMET BAYRAĞINI ARA VERMEDEN 2022’DE 7.DEFA BAŞKAN SEÇİLDİ

KAHRAMAN 2008’DE ALDIĞI HİZMET BAYRAĞINI ARA VERMEDEN 2022’DE 7.DEFA BAŞKAN SEÇİLDİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
28 Mart 2022 Pazartesi 00:46

Trabzon Şalpazarı’lılar Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Turgut Kahraman ‘’2008 yılında Başladığı Başkanlık görevini 2022’de’’ yapılan başkanlıkla taçlandırarak ara vermeden üst üste 7. Defa Başkan seçildiTrabzon Şalpazarılılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Dernek lokalinde yapıldı. Genel Kurul öncesi üyelere ve misafirlere sabah kahvaltısı verildi.

Atatürk ve Türk Büyükleri anısına yapılan saygı duruşu ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Genel Kurul Toplantısı öncesi divan heyeti oluşturuldu. Toplantının divan başkanlığına Eğitimci Abdullah Gülay, üyeliklere de Av. Uğur Alkurt ve Murteza Bayraktar getirildi.

Dernek Başkanı Turgut Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, Şalpazarı Belediyesi Başkan V. Gazi Erdal Kumaş, Ortahisar Belediyesi Başkan V. Ahmet Yüksel Gülay, Trabel A.Ş. Yön. Kur. Üyesi Muzaffer Türkmen, CHP İlçe Başkan Yrd. Murteza Metin ve Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf Kredi Kefalet Koop. Başkanı Murat Yılmaz'ın yaptığı konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Kongreye tek aday olarak giren Turgut Kahraman 7. kez Trabzon Şalpazarılılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçildi. Kahraman, 287 Üyeden Kongreye katılan 170 üyenin tamamının oyunu aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.