Öğretmenim Rehberim, Evimde Misafirim

Öğretmenim Rehberim, Evimde Misafirim
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Ocak 2023 Çarşamba 20:04

Trabzon Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Şalpazarı Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim yılına 147 öğrenci, 16 öğretmen, 2 idari kadro eşliğinde Okulda öğrenim gören son sınıf öğrencilerinin ailelerinin evlerine ziyarette bulundular.

Yaşantısına ortak olmadığımız hiçbir öğrencimiz kalmasın mottosuyla Şalpazarı Anadolu Lisesi olarak öncelikle Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girecek olan 12. Sınıf öğrencilerimizin evlerine misafir olmak, sınava hazırlık sürecinde motivasyonlarını arttırmak ve aileleriyle çocuklarımızın gelişimi hakkında paylaşımda bulunmak amacıyla “Öğretmenim Rehberim, Evimde Misafirim” projesini hayata geçirmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda paydaşımız olan ailelerin ikamet ettiği Kuzuluk, Gökçeköy, Sinlice, Simenli, Sayvançatak, Geyikli, Doğancı, Güdün, Kabasakal, Tepeağzı, Sugören mahalleleri, Şalpazarı ve Beşikdüzü merkezdeki evleri ziyaret edilmiştir. Bu projenin okulumuzun her kademesinde uygulanması ve yaygınlaştırılması hedeflenmektedir.

Projeye desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Zekeriya Murat Şahan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Türkmen ve projeyi hayata geçiren Şalpazarı Anadolu Lisesi ailesine teşekkür ederim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.