Şalpazarı İYİ Parti’de Yılmaz Güven Tazeledi

Şalpazarı İYİ Parti’de Yılmaz Güven Tazeledi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
26 Aralık 2022 Pazartesi 20:06

İyi Parti Şalpazarı 3.olağan kongresi  İlçede bulunan bir düğün  Salonunda yapıldı. Seçime tek liste ile giren eski başkan Şennaz Yılmaz  seçime katılan üyelerin oylarını alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.


Şalpazarı 3. Olağan kongrede Divan Başkanlığını İYİ Parti Trabzon İl Başkanı  Azmi Kuvvetli seçilerek divan kurulu oluşturulmuş oldu.
İyi Parti 3. Olağan Şalpazarı Kongresine  İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli,  Şalpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kel, 6’lı masa olarak bilinen bu gruptaki siyasi ilçe başkanlarında CHP, DEVA ,SAADET, Parti Başkanları, Şalpazarı Spor Başkanı Gazi Cevat Özdemir, Beşikdüzü Belediye Başka Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle beraber partili hazır bulundular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet ve mali raporlar okunarak ibra edildi. İlçe başkanlığına yenide aday olan Şennaz Yılmaz, ilk sözü alarak  kısa bir yaptığı konuşma yaptı.


Divan Başkanı Kuvvetli Konuşmak İsteyen Konuşabilir; 
 Divan Başkanı aynı zamanda İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli konuşmak için söz almak isteyen var mı diye salona seslenmesin ardından ilk olarak konuşmaya İY Parti Şalpazarı Kurucu Başkan Pirağa Yaşar geldi ve kısa ve öz bir konuşma yaparak salonda buluna partililerden alkış aldı.


İYİ Parti Şalpazarı 3.Olağan  kongresinde yeni İYİ’li Hasan Karabayır , Muzaffer Alkurt, Kamuran Kahyaoğlu, da sahnede kısa bir  selamlama konuşması yaptı

.
İYİ Partili Güler Yüzlü Milletvekili Hüseyin Örs’den Kısa Konuşma; İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs İYİ Parti Şalpazarı 3. Olağan Kongresinde tek aday olarak sandığa giden mevcut İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz’a destek için geldiği Şalpazarı’nda yine farkını gösterdi.


Örs Doktor Beni Sis Dağı Havası Almaya Gönderdi; Biliyorsunuz değerli dav arkadaşlarım hastaneden ayrılırken doktoruma sordum ne yapmam lazım ne tavsiye edersin diye sormam üzerine o da dedi ki  Hocam senin ilacın temiz hava sen git Şalpazarı’na Sis Dağı havası al dedi bende doktorumun tavsiyesi üzerine Şalpazarı’na geldim. Hepinizi saygılarımla hürmetlerimle selamlıyorum ben burada çok konuşmak istemiyorum aramızda İstanbul Milletvekilimiz Yavuz Ağıralioğlu  kardeşimiz var o sanıyorum uzun uzun konuşacak onu dinleyelim.


Ağıralioğlu Bizde Sevdamızın Peşinden Gidiyoruz; İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu 3. Şalpazarı Olağan kongresine katılmak için geldiği Şalpazarı’nda konuşma yapmadan salonda bulunan partilileri selamlayarak akabinde uzun sürecek konuşmasına başladı. Ağıralioğlu konuşmasın bizim o ya da bu rakip olarak kimseyi görmüyoruz bizimde bir siyasi sevdamız var bizde onun peşinden gidiyoruz. Diyen Ağıralioğlu’nun konuşmalarını dinleyen salondaki partili zaman zaman alkışladılar. Konuşmaların bitiminde salonda bulunan delegeler sandığa oylarını atarak ikinci defa Şalpazarı İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz’a destek oldular. Milletvekillerinden Hüseyin Örs ve Yavuz Ağıralioğlu’yla salonda bulunanlar fotoğraf çektirmenin ardından program son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.