Şalpazarı'nın Yeni Nüfus Müdürü Görevine Başladı

Şalpazarı'nın Yeni Nüfus Müdürü  Görevine Başladı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
24 Ocak 2023 Salı 20:05

Trabzon Şalpazarı İlçemize bağlı İlçemiz esnaflarından Mustafa Şekerci’nin  Trabzon Ortahisar Nüfus Müdürlüğünde görevliyken İl içi tayin ile beraber 09.01.2023 mesai gününde doğup büyüdüğü İlçe Nüfus Müdürü olarak geldiğini belirtti Pirağa Şekerci.

Şekerci 22. Memuriyet Yılımda İlçemde Görev Yapmak Nasip Oldu; Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Turalıuşağı mahallesi sakinlerinden Mustafa & Şaziye Şekerci çiftinin 6 erkek 1 kız olmak üzere toplam 7 evladının 4.sü olan 1978 doğumlu Pirağa Şekerci öğrenimini tamamlamasının ardından 2001 yılında ilk memurluğuna adım atmasıyla beraber Yurdumuz genelinde 13 yerde görev yapmasının ardından doğup büyüdüğü yer Şalpazarı İlçe nüfus müdürlüğüne 9 Ocak 2023 günü müdür olarak göreve  başladım bundan sonra İlçemde görevime devam edeceğim.

Şalpazarı yeni Nüfus Müdür Pirağa Şekerci Lisans mezunu olup evli ve 3 evlat Babasıdır. Haber ekibi olarak İlçemizin değeri yeni Nüfus Müdürü Pirağa Şekerci’ye çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.