Şalpazarı TOKİ Konut İhalesi 29 Haziran 2021’de Yapılacak

Şalpazarı TOKİ Konut İhalesi 29 Haziran 2021’de Yapılacak
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
29 Mayıs 2021 Cumartesi 19:21

Trabzon Şalpazarı belediye başkanı ve Çarşıbaşı  Belediye Başkanı bir dizi ziyaretler için geçtiğimiz hafta sonu Ankara ziyaretinde bulundular. Başkanlar İlçelerine yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi edinerek İlçelerine mutlu dönmesini bildiler. Şalpazarı Cumhur İttifak Belediye başkanı Refik Kurukız Şalpazarı İlçesine ilk defa TOKİ tarafından yapılacak olan konutların  ihalesinin yapılacağı günü öğrenerek bu müjdeli haberi İlçe halkınasosyal medya hesabından duyurmasıyla beraber İlk mesai başlangıcında da İlçe halkıyla paylaşacağını belirtti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Sayın Av. Salih Cora ile birlikte MHP Trabzon İl Başkanı Sayın Bekir Sıtkı Tarım, Belediye Başkanı Sayın Refik Kurukız ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Sayın Mümin Nuhoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Ömer Bulut'u makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Ömer Bulut, Şalpazarı Belediye Başkanı  Sayın Refik Kurukız'ın talepleri üzerine Şalpazarı ilçemizde yapılacak olan TOKİ konutları  ihalesi 29 Haziran 2021  de yapılacağını müjdesini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.