Şalpazarı’lı Hemşehrimiz Aziz Yıldırım Trabzon Valiliğine Atandı

Şalpazarı’lı Hemşehrimiz Aziz Yıldırım Trabzon Valiliğine Atandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
10 Ağustos 2023 Perşembe 21:46

Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür ve Sanat Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ile 17-21 Kasım 2021 tarihinde organize edilen Şalpazarılılı Şehit Gazi yakınları Çanakkale gezi ziyaretine Şalpazarılı hemşehrimiz olan Tekirdağ Valimiz sayın Aziz Yıldırım Şalpazarı kafilesini ağırlamış ve geçmişten günümüze bir yolculuk yapmıştık Sayın Valimiz Soyadı’nın Yıldırım olması nedeniyle başından geçen bazı ilginç anılarını bizimle paylaşmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan yeni 57 Vali atamaları isim listesinde Trabzon Valiliğine aslen Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Fidanbaşı mahallesi sakinlerinden olup Düzce il nüfusunu kayıtlıdır.

TRABZON VALİSİ AZİZ YILDIRIM KİMDİR; Aslen Trabzon ili Şalpazarı ilçesinden olan Vali Aziz Yıldırım, Düzce nüfusuna kayıtlı olmakla birlikte, Eskişehir-Sivrihisar'da dünyaya gelmiştir.

1985 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olduktan sonra, 1986 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Master Programına katılmış ve 1988 yılında Kamu Yönetimi Uzmanı olarak mezun olmuştur. İngilizce bilen Vali Yıldırım evli ve iki çocuk babasıdır

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.