Şalpazarı’nda Türk Polis Teşkilatımızın 178. Yıldönümü Kutlandı

Şalpazarı’nda Türk Polis Teşkilatımızın 178. Yıldönümü Kutlandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
11 Nisan 2023 Salı 04:03

Yurdumuz genelinde olduğu gibi Trabzon Şalpazarı İlçesinde de Türk Polis teşkilatının 178. yıldönümü Trabzon Şalpazarı Atatürk Okulu bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına Şalpazarı İlçe Emniyet Amirliği tarafından Saat; 11.30'da Çelenk sunumuyla tören yapıldı.

Trabzon Şalpazarı Şehit Olgun Gülay Polis Merkez Amiri Ahmet Kılıç . Şalpazarı Atatürk Okulu bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunmanın ardından Türk Polis Teşkilatının 178. Yıldönümü kutlamalı adına günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak Tüm meslektaşlarının bu anlamlı günlerini kutladı.

Polis Teşkilatımızın 178.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Başkanı Refik Kurukız’da Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine katıldı ve Şalpazarı İlçe Emniyet amirliğini ziyaret ederek Polis haftasını kutladı.

Şalpazarı Merkez Camide 7 Nisan 2023 Cuma namazı öncesinde İlçe emniyet amirliği tarafından Şehit Olan polislerimizin anısına Kuran2ı Kerim okutularak dualar yapılmıştı.

Türk  Polis Teşkilatının Polis Nizamnamesi ismiyle kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinin yıl dönümü olan bugünde; Cumhuriyetimizin 100. Yılında, şan ve şerefle dolu iki asra yaklaşan mazisinin gururunu taşıyan Türk Polis Teşkilatının 178. yılı ve Vatanımızın, milletimizin emniyeti ve huzuru için canlarını ortaya koyarak fedakârca çalışan mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere canlarını feda eden Şehit polislerimizi rahmetle, Gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.