Şalpazarıspor Sezon Açılışı ve Destek Gecesi’nde Halı Sahada Taraftarlarıyla Buluştu

Şalpazarıspor Sezon Açılışı ve Destek Gecesi’nde Halı Sahada  Taraftarlarıyla Buluştu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
28 Ekim 2021 Perşembe 19:55

Trabzon 1. Amatör Küme’de mücadele eden ve 2021-2022 Sezonuna hızlı başlayan Şalpazarıspor, dün akşam Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen “Sezon Açılışı ve Destek Gecesi’nde hemşehrilerileriyle buluştu.

Necati Selvitop ve Erol Yanık‘ın sunumuyla gerçekleştirilen geceye Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe J. K. Mustafa Karakuş, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban, diğer bazı daire amirleri, Trabzonsporlu eski Futbolcu Mehmet İpek, bazı mahalle muhtarları, Şalpazarıspor Kulübü Başkanı Gazi Cevat Özdemir ve Yöneticiler, sponsor işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Selvitop: “Kendimizi sorgulamalıyız”

Sunucu Necati Selvitop gecede yaptığı açılış konuşmasında, Şalpazarıspor’a sahip çıkan İlçe esnafı ve sakinlerine teşekkür etti. Şalpazarı’nın kültürel değerlerinin Trabzon ve Türkiye’nin tanıtımlarında kullanıldığını ancak, İlçenin böyle zamanlarda yalnız bırakıldığını söyleyen Selvitop, “Bunu durup düşünmeliyiz. Kendimizi sorgulamalıyız. Kendi insanımızı yüceltmeliyiz” diye konuştu.

Selvitop Burada Düğün Var Olsa Daha Çok Katkı Olurdu

Programı Eroş Yanık ve Necati Selvitop tarafından ortaklaşa bir şekilde sunum yapıldı. Selvitop biraz da hava şartlarının elverişsiz olmasından dolayı katılım belki az olmuş olabilir ancak burada düğün olsa daha çok para yardımında bulunulurdu ancak bu takım bizim hepimizin bu gençlerimize sahip çıkalım dedi.

Bu konuşmanın ardından Kulübe yardım toplandı. Yardım için sıraya girenler futbolcularla tek tek el sıkışarak başarı dileklerinde bulundu. 10 ay kadar önce vefat eden Sanatçı Çayan Hüseyin Aydın‘ın anısına türküsünü seslendiren Pelin Karaağaçlı, davetlilerin gözlerini yaşarttı. Gecede Sebahattin Yanık, Aydın Güner, Yamaç Ağasar, Şenol Çakır, Muhammet Sarı, Efe Karagüzel, Emre Özdemir, Tayfun Akkaya, Nizam Bektaş ve Aydem Şow sahne aldı.

Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan ve Belediye Başkanı Refik Kurukız da gecede birer konuşma yaptı. Şalpazarıspor’un her zaman yanında olduklarını ifade eden Kaymakam Şahan ve Belediye Başkanı Kurukız, “Şampiyon oluruz, olamayız hiç önemli değil. Burada amaç; İlçemize, Ülkemize yakışır gençler yetiştirmek” dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.