ŞAPKA'DAN HUZUR VE İŞ AŞ ÇIKTI HAYATLAR FİLİZLENDİ

ŞAPKA'DAN HUZUR VE İŞ AŞ ÇIKTI HAYATLAR FİLİZLENDİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
04 Eylül 2022 Pazar 16:26

5 Yıl 5 Aydır Anadolu Şapka Şalpazarı’na Can Suyu Oldu;Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Dorukkiriş mahallesi sakinlerinden genç girişimci genç iş insanı 1980 doğumlu 42 yaşında evli 2 evlat babası İstanbul da faaliyet gösteren Anadolu Şapka atölyesini Şalpazarı’na taşıdı.

Genç İş İnsanı Özdemir’in Memleket Sevdası ;Genç işadamı Ömer Özdemir, doğup büyüdüğü yere 2017 yılı Nisan ayı içerisinde Şalpazarı istihdam ettiği Şapka atölyesi açarak adeta İlçenin can suyu oldu. Bu yıllar arasında inişli çıkışlı zamanlar diliminde bazı sıkıntılar, bazı ekonomik kriz sıkıntıların  yaşandı ancak Şalpazarı İlçemizin ilk dumansız ekmek kapısı istihdam üreten evlerde huzurun sağlanmasına öncülük eden işletme sahibi artık ‘’Türkiye’nin Şapkası Anadolu Şapka’’ var diye gönül rahatlığı ile bunu söyleyebiliriz dedi.

Özdemir 75 Kişi İstihdam Ediyor

Şalpazarı’nda 5 yıl 5 aydır Anadolu Şapka olarak faaliyet gösteren 75 kişiye istihdam sağlayan ve İlçede adeta can suyu olan işletme sahibi kaliteden ödün vermedik vermiyoruz. İlçemiz ekonomisine sıcak para girdisi sağlıyoruz. Onlarla beraber kazanıp onlarla beraber Yurt ekonomisine katkı sağlıyoruz. Şapka atölyesi adeta çalışma azmiyle bir anda İlçenin can suyu oldu.

Anadolu Şapka Olarak Yılda 5 Milyon Şapka Dikiyoruz; Kısa zamanda bu istikrarlı çalışması meyvelerini vermeye başladı önce ‘’Genel hizmet, Çevik Kuvvet, ve koruma hizmetleri sınıfı dahil 5 birimin kıyafetlerinde değişiklik yapılan emniyet teşkilatı personelinin şapkalarının 5 yıldır ilk günkü kaliteyle dikerek titiz bir çalışmayla ürünleri zamanında teslim ederek bu zor zamanlardaki güveni kazanmayı bildi.

Başarıya Giden Yolda Hızlı İlerledik; Bir anda Anadolu Şapka demek Yurdumuz kucaklamak demek gibi bir şey biz başarıya giden bu yolda çok hızlı ilerledik. Firma ortaklarından olan Özdemir bu hızlı ilerlemesinin amacı ben zaman geliyor patron oluyorum zaman geliyor arkadaş oluyorum, zaman oluyor işçi eleman oluyorum bu çalışmaya sevgide katılınca şu an ilçemizde 75 kişi istihdam yapıyorum. Önümüzde bir kriz gözüküyor ancak biz bu krizi bazı tedbirlerimizle beraber etkilenmemek istiyoruz. Allaha çok şükür işlerimiz çok iyi.

Çalışanlarımızın 61 Tanesi Bayan

Şalpazarında Anadolu şapka olarak 5 yıl, 5 aydır ara vermeden istihdam yartmaya devam eden işletme sahibi Özdemir şu an itibariyle 75 kalifiye işçimiz bulunuyor. Bu işçilerimizden 61 tanesi bayan  ev hanımı olarak evlerine ailelerine destek olmak için burada bizimle beraber çalışıyorlar.

Dağılan Yuvalar Yeniden Filizlendi; Anadolu Şapka İlçe ekonomisine can suyu olmakla kalmadı bir anda parasızlıktan mutlu bir yuva hayal ederek evlenen gençlerin parasızlıktan ayrılmaya karar verdikleri anda Özdemir’e yakın olan çevrelerin destekleriyle işe almasıyla dağılma üzere olan yuvalar feraha huzura kavuştu. Aynı atölyede çalışan gençler birbirleriyle evlenerek yine çalışmaya başladı bunlar Şalpazarı’nın dumansız fabrikası ‘’Şapka pazarı sayesinde oldu.

Kısacası Şalpazarında faaliyet gösteren Anadolu Şapka Atölyesi personel ve İlçe esnafıyla uyumlu bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ağasarlı - 2 yıl önce
75 kişiye ekmek kapısı olduğu için Allah razı olsun. Fakat işçi kardeşlerimizle de bir röportaj yapmak lazım, hangi şartlarda çalışıyorlar, en azından bir asgari ücret alıyorlar mı, sigortaları yatıyor mu? vb
Avatar
Ağasarlı - 2 yıl önce
75 kişiye ekmek kapısı olduğu için Allah razı olsun. Fakat işçi kardeşlerimizle de bir röportaj yapmak lazım, hangi şartlarda çalışıyorlar, en azından bir asgari ücret alıyorlar mı, sigortaları yatıyor mu? vb