SELVİTOP İSTANBUL ANADOLU YAKASI TRABZONLULAR DERNEK BAŞKANI SEÇİLDİ

SELVİTOP İSTANBUL ANADOLU YAKASI TRABZONLULAR DERNEK BAŞKANI SEÇİLDİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
15 Şubat 2022 Salı 11:13

İstanbul Anadolu Yakası Trabzonlular derneğinde  yapılan genel kurul toplantısında Organizatör sunucu Tv ve Program yapımcısı  hemşehrimiz İlçemiz Üzümözü mahallesinden Şehit evladı Necati Selvitop Başkan seçildi. Merkezi İstanbul Sultanbeyli de bulunan dernek lokalinde yapılan seçimde Başkanlığa seçilen Necati Selvitop yaptığı açıklama da şunları söyledi.

Öncelikle tüm geçmiş yöneticilerimize, başkanlara üyelere ve delegelere beni İstanbul Anadolu yakası Trabzonlular Dernek Başkanlığı görevine layık gören bütün Trabzonlu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bugün burada kongremizi yaparak yönetimimizi oluşturduk.

Bundan sonra bizler İstanbul Anadolu yakası Trabzonlular Derneği olarak derneğimizi şahlandırmaya geliyoruz. İlk İcraatımızı 24 Şubatta Trabzon’umuzun kurtuluşu münasebetiyle Sultanbeyli meydanında gerçekleştireceğiz. Bizim olmazsa olmazımız olan Lahana Çorbası, Hamsi günleri, Festivaller Panayırlar geleneksel Kurtköy şenliklerimiz hayat bulacak Allah izin verirse yeniden canlandırarak kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Bizi bu göreve layık gören hemşerilerimiz layık olmaya çalışacağım. Allah bizi siz değerli hemşerilerimize karşı mahcup etmesin. Okuyan öğrencilerimize burs vereceğiz onlara sahip çıkacağız hepinize çok teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.