ŞEN ŞALPAZARI’NI DİNLEDİ

ŞEN ŞALPAZARI’NI DİNLEDİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Nisan 2023 Perşembe 04:15

Trabzon Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk 14 Mayıs Genel Seçimler için seçim çalışmalarına hız veren AK Parti 2. Sıra Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen’i  Şalpazarı 15 Temmuz ve Demokrasi meydanında karşılayarak başkanlık makamında ağırladı. Trabzon Şalpazarı’na yapılan hizmetler hakkında bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Sıra Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen’in Şalpazarı Ziyaretine  İl Yönetim kurulu üyelerinden Yunus Tekin Baki, Muzaffer Kasap, İl Kadın kolları başkan yardımcısı Gönül Gediağaç, İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyesi Cengizhan Aygün ve İlçe teşkilatı eşlik ettiler.

Şen Bende Artık Şalpazarlıyım ;Trabzon Şalpazarı’na yapılan hizmetler hakkında bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Sıra Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen, Şalpazarı’ndaki yatırımların artması ve projelerin hızla hayata geçmesi için ilgili bakanlıklara gerekli bilgileri ileteceğini söyledi.

Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve beraberindekiler ile esnaf ziyaretleri sırasında bazı vatandaşların Şalpazarı genelindeki hemşire ve doktor sıkıntılarını dile getirdi.  Bazı ilçe sakinleri de yılan hikayesine dönen Şalpazarı çevre yolunun bir an önce tamamlanmasını istedi.

Şen Gün Boyu Şalpazarı’nı Dinledi;AK Parti  Genel Başkan yardımcısı Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı  Mustafa Şen AK Parti İlçe binası ziyaretinde İlçe Başkanı Zeki Çabuk gün içinde sayın vekilimiz bizim ile beraber olacak programı kısaca arz ederim. İlçemizdeki esnaf ziyaretimiz.

Cumhur İttifakımız MHP İlçe başkanlığı ziyareti, İlçe merkezinde öğle namazı Şalpazarı Belediye ziyareti,  Muhtarlar derneğinde Mahalle muhtarlarının toplantısı, Akşam üzeri Şalpazarı Belediye önünde  Cumhur ittifakı iftar yemeğimizin ardından teravi namazını Geyiklide kılacağız akabinde de saat 22.30’da  Simenli mahallemizde gençlerimiz ile beraber söyleşiyle programı tamamlayacağız dedi.

Başkan Kurukız’dan Yöresel Hediyeler;AK Parti  Genel Başkan yardımcısı Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı  Mustafa Şen geldiği Şalpazarı’ndaki bir dişi programlar dahilinde Cumhur İttifak İftarı öncesinde Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı makamında ziyaret ederek İlçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Akabinde de İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız Şalpazarı’na özgü yöresel ürünlerden Milletvekili Şen’e takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.