Sis Dağı’nda karda mahsur kalan 8 kişinin imdadına belediye ekipleri yetişti

Sis Dağı’nda karda mahsur kalan 8 kişinin imdadına belediye ekipleri yetişti

Sis Dağı’nda karda mahsur kalan 8 kişinin imdadına belediye ekipleri yetişti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
23 Kasım 2023 Perşembe 16:34

Sis Dağı’nda karda mahsur kalan 8 kişinin imdadına belediye ekipleri yetişti. Trabzon’un Şalpazarı ilçesi ile Giresun’un Eynesil ilçesi sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan Sis Dağı Yaylası’nda karda mahsur kalan 8 kişinin yardımına belediye ekipleri yetişti

Deniz seviyesinden 2 bin 182 metre yüksekteki yaylada Eynesil obasındaki N.G. A.Y. ve E.B adlı şahısların hanımları ve çocuklarında aralarında bulunduğu toplam 8 kişilik aile evlerinin kapılarını ve bacalarını kapattıkları sırada aniden bastıran kar yağışına yakalandılar.

Yakınları, 8 kişiden haber alamayınca Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’a ulaştılar. Kar mücadelesine devam eden Şalpazarı Belediyesi’ne ait iş makinaları Sis dağı yaylasına yönlendirilirken, mahsur kalan aileye ulaşmak için çalışma başlatıldı. Uzun süren çalışmaların ardından 8 kişilik aile iş makineleri ile kurtarılarak ilçe merkezine indirildi.

Not; Bu haberimiz videosu da ulusal tv kanallarında bu akşam yer alacak haberimiz yine ulusal gazete ve internet sayfalarında yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.