TERAPİST ÇİFT MUTLULUĞA ÖMÜRLÜK İMZA ATTILAR

TERAPİST ÇİFT MUTLULUĞA   ÖMÜRLÜK İMZA ATTILAR
Trabzon Haber
Trabzon Haber
07 Temmuz 2023 Cuma 21:10

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde oturan Şalpazarı Akçiriş Mahallesinden emekli öğretmen Yusuf Yılmaz ve eşi Atika Yılmaz’ın Sakarya Mavi Yıldızlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan yakışıklı oğlu Ali Yılmaz, ile aynı yerde çalışan Kırklarelili Hülya-Ramazan Az çiftinin güzel kızları İlayda Az ile düzenlenen nikah merasiminin ardından dünya evine girdiler.

Nikah merasimi, Beşikdüzü Belediyesi Konferans Salonunda belediye memuru Filiz Kahyaoğlu ve şahitlerin huzurunda gerçekleştirildi. Nikah merasimine Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Merasime katılan seçkin misafirler gelin ve damadın hediyelerini takdim ederek çiftleri tebrik ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.