Trabzon'da Kedi ile Köpek Aynı Bahçeyi ve Aynı Kulübeyi Paylaşıyor

Trabzon'da Kedi ile Köpek Aynı Bahçeyi ve Aynı Kulübeyi Paylaşıyor
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
04 Haziran 2021 Cuma 00:35

Trabzon'un Şalpazarı İlçesine bağlı Çarlaklı mahallesinde iki zıt grup olarak bilinen kedi ve köpek aynı bahçeyi paylaşıyor. 

Aynı bahçede kahvaltılarını yapıyorlar ve en ilginç tarafı da aynı kulübede beraber yatıyorlar. Kedi ile Köpeğin aynı kulübeyi paylaştığını görenler bu duruma şaşırıyorlar ancak kulübeye yanaşınca gerçeği gözleriyle görüyorlar.

Normal olarak düşünüldüğünde kedi ile köpeğin aynı alan ve aynı evi paylaştığı kimsenin aklına gelmezken ev sahibi böyle anlara da şahit olduklarını belirtti.

Çarlaklı mahallesi Muhtarı Mehmet Zeki Özkan, “Biz aile olarak çok küçük yaştan beri küçük ve büyükbaş sürüleriyle yaylacılık yapardık. Koyunlarımızın korunması için koyun köpeği ve yüklerimizin taşınması için katırlarla beraber inek, katır, koyun köpeği aralıklarla yürüyerek yaylalara gider gelirdik.

Ancak ilk defa iki zıt hayvanın beraber aynı bahçeyi paylaştığını ve beraberce uyumak için aynı kulübeyi paylaştığını görünce kendi kendime “acaba bu coronavirus bizim dengemizi değiştirdiği gibi hayvanlarında mı dengesini değiştirdi” diye sordum.

Normal olarak kedi ile köpek bir arada olmaz. Fakat bunlar oynayarak bir arada büyüyorlar, aynı bahçeyi paylaşıyorlar. Akabinde de yatma vakti aynı kulübeyi paylaşıyorlar” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.