Trabzon Şalpazarı 8.Çocuk/Gençlik Festivali Başladı

Trabzon Şalpazarı 8.Çocuk/Gençlik Festivali Başladı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
08 Haziran 2023 Perşembe 21:20

Trabzon/ Şalpazarı Eğitim Derneği olarak 8.kez tekrarlanan  gençlik festivali kapsamında 35 öğrenci ve 7 eğitimci  8 Haziran 223 Perşembe günü Şalpazarı İlçesinden sabah saat 08:00’da Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Kemal Türkmen Başkanlığında Şalpazarı’ndan Trabzon Havalimanına hareket edildi.

Öğrenciler Uçakla İstanbul’a İndiler; Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat Turizm Derneği tarafından organize edilen gezinin bu yıl 8.cine katılan öğrenciler Kemal Türkmen önderliğinde Şalpazarı’ndan Trabzon Havaalanına gelerek buradan 10ç,30 uçağı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına indiler.

Öğrencileri İstanbul’da Başkan Keskin ve Yöneticiler Karşıladı; Şalpazarı’ndan 35 Öğrenci 7 kişilik kafile  İstanbul’a inmesinin ardından burada Başkan Hasan Keskin ve yöneticiler tarafından karşılanan öğrencileri daha önceden hazırlanan program dahilinde gezinti ve ziyaretlerinde bulunarak 1. Gün tamamlamış oldular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.