Trabzon Şalpazarı’nda 2022 Yılı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Düzenlenen Törenle Kutlandı

Trabzon Şalpazarı’nda 2022 Yılı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Düzenlenen Törenle Kutlandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Mayıs 2022 Cuma 20:24

Trabzon Şalpazarı’nda 2022 Yılı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Düzenlenen Törenle Kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Şalpazarı’nda törenle kutlandı. Bayram Töreni yağışlı hava nedeniyle spor salonunda yapıldı.

Sabah Saat 10.00’da ilk olarak Şalpazarı Atatürk İlk ve Ortaokulu bahçesinde çelenk töreni düzenlendi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Ayaz kurumunun çelengini Atatürk Anıtına koydu. Yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra buradaki tören sona erdi.

Şalpazarı Spor Salonu’ndaki bayram töreni de yine saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende Kaymakam Zekeriya Murat Şahan, Belediye Başkan Yrd. Mustafa Özendi, İlçe J. K. Mustafa Karakuş, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç, İlçe MEM Hüseyin Türkmen ve diğer daire amirleriyle, AK Parti İlçe Bşk. Zeki Çabuk, CHP İlçe Bşk. Erdoğan Kıran, MHP İlçe Bşk. Ömer Özdin ve İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz da törende hazır bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.