TRABZON’DA NİŞAN DA İKİ KİŞİ YARALANDI

TRABZON’DA NİŞAN DA İKİ KİŞİ YARALANDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
19 Mart 2021 Cuma 00:31

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Gökçeköy mahallesinde sakini M.D’ın kızının  Gölkiriş mahallesinden damat A.C’nin aile arasında yapılan nişan merasiminde  H.D ile kuzeni  A.S.  kimliği belirlenemeyen tarafından havaya açılan ateş sonucu yaralandılar.

Edinilen bilgilere göre  kaza yerine çağrılan 112 Ambulans ile Şalpazarı İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı yaralılar daha sonra da buradan Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı kuzenlerin durumların ağır olmalarından dolayı Trabzon Karadeniz Tıp Fakültesine kaldırılarak  yoğun bakım tedavi altına alındılar.

Nişan merasiminde havaya açılan ateş sonucu  koltuk altından yaralanan  H.D.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve kurşunun A.S’ye isabet etmesi sonucu ağzından yaralananın da aynı hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındığı bilgisine ulaştık.

Kazayla ilgili soruşturma güvenlik güçleri tarafından sürdürülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.