TÜRKMEN GÖREVE BAŞLADI

TÜRKMEN GÖREVE BAŞLADI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
08 Mart 2022 Salı 00:50

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Dorukkiriş mahallesi sakinlerinden öğretmen emeklisi Baki ve Zülfiye Türkmen Çiftinin 1972 doğumlu 50 yaşında evli 3 çocuk Babası Hüseyin Türkmen Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdür olarak ataması yapılmasın ardından Pazartesi günü görevine başladı.

Şalpazarı İlçe Mili Eğitim Müdürlüğüne atanan Hüseyin Türkmen'in Güner Cengiz'e Teşekkür  konuşması.

İstanbul Üsküdar İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü iken Trabzon Şalpazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Bizlere bu görevi layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum. Rabbimizden yardım diliyor, aziz dostlarımdan dualar istirham ediyorum.

Bu mühim vazifede nöbet değişiminde olduğumuz, Sayın Güner Cengiz'e yaptığı çalışmaları için teşekkür ediyor, Rabbimizden sıhhat ve afiyet diliyorum.

Göreve başlama sürecinde destekleriyle yanımda olan Üsküdar Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan Aydın'ın şahsında tüm meslektaşlarıma ve mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Saygıdeğer meslektaşlarımıza ve dostlarımıza tebrikleri için teşekkür ediyor, dualarını ve sadece kıymetli görüşlerini beklediğimi; isteyenler için okullarımızın kütüphanelerine kitap hediye etmelerini, çiçek vs. gönderilmemesini istirham ediyorum.

Hüseyin Türkmen Kimdir ?

1972 yılında Trabzon/Şalpazarı´nda doğdu. İlk ve ortaokulu köyünde, Liseyi Gümüşhane Mareşel Çakmak Öğretmen Lisesi´nde bitirdi. KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1993 yılında mezun oldu. Trabzon/Şalpazarı, Gümüşhane/Kürtün´de müdür yetkili öğretmenlik, öğretmenlik ve Beykoz´da öğretmenlik yaptı. 2003 yılından itibaren Üsküdar´da değişik okullarda müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü görevlerini yürüttü. Kısa bir süre Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Fakülte Sekreteri, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevi yaptı. 07/03/2022 tarihi itibari ile Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamış ve halen bu görevi yürütmekte olan Türkmen, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.