Vali Ustaoğlu Şalpazarı Muhtarlarını Dinledi ve İlçede İncelemelerde Bulundu

Vali Ustaoğlu Şalpazarı Muhtarlarını Dinledi ve İlçede İncelemelerde Bulundu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:23

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Şalpazarı İlçesi’nde düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’na katılarak, muhtarların sorunlarını dinledi.

Şalpazarı’nda Kaymakam Zekeriya Murat Şahan, Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, daire amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali İsmail Ustaoğlu Muhtarlar Toplantısı’nın düzenlendiği   Atatürk İlkokulu Konferans Salonu’na geçti.

Okul bahçesinde yöresel giysili kızlar Vali Ustaoğlu’nu çiçeklerle karşıladılar. Vali de çocuklara birer çanta dolusu hediyeler verdi.

Toplantıda ilk olarak Kaymakam Zekeriya Murat Şahan Vali İsmail Ustaoğlu’na brifing sundu. Ardından daire amirleri kurumlarıyla ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler. Vali İsmail Ustaoğlu muhtarların taleplerini tek tek alarak çözüm için yardımcı olacağını söyledi.

Şalpazarı’nda incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu geçtiğimiz hafta ani kalp krizi sonucu vefat eden İlçe esnafı ve Şalpazarı MHP İLÇE Başkanı Ömer Özdin’in Ailesine taziye dileklerinde bulundu.

Toplantının ardından bir süre önce Yüksek Öğretim Kurulu Üyeliğine atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Kaymakam Zekeriya Murat Şahan ve beraberindekilerle birlikte Şalpazarı Belediyesi’ni de ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na burada Belediye Başkanı Refik Kurukız tarafından yöresel bir fotoğraf hediye edildi. Vali Ustaoğlu Geyikli Mahallesi’nde Şalpazarı Belediyesi’nin SOGEP (Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı) çerçevesinde yürüttüğü atölyede de incelemelerde bulunduktan sonra Acısu ve Doğancı da vatandaşlarla çay içerek programını tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.