YILMAZ 210 OY İLE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

YILMAZ 210 OY  İLE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
10 Şubat 2023 Cuma 01:04

Trabzon Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi Kooperatife ait kendi binasında bulunan toplantı salonunda gerçekleşti. Şalpazarı’nda yapılan seçime  Sanayi ve Ticaret Bakanlığı adına Bahattin Karabina ve Harun Yıldırım da eşlik ettiler.

 Mevcut başkan Murat Yılmaz 1984 yılında aldığı hizmet bayrağını bugün yapılan seçimlerde 305 üyeden  299 üye oy kullandı bu oylardan 5 tanesi geçersiz sayılırken Eyüp Sabri Muhcu 84 oy aldı mevcut Başkan Murat Yılmaz 210 oy ile yeniden başkan seçilerek yeni yönetim ile Kamera karşısına geçerek oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederim dedi.

                                                         

Divan başkanlığını Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü‘nün yaptığı toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı.

Selçuk Usta, Murat Yılmaz yönetiminin geçmiş dönem faaliyet raporlarını okudu.

Ardından Kooperatif Başkanlığı’na aday olan  Eyüp Sabri Muhcu söz aldı. Muhcu konuşmasına başlamadan önce geçtiğimiz hafta başında Yurdumuzu derin acıya boğan yüzyılın depreminde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan Rahmet diliyor yaralı olanlara da acil şifalar dilerim dedi.  Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü‘ Murat Yılmaz ve Eyüp Sabri Muhcu  ile birlikte elleri havaya kaldırarak birlik-beraberlik vurgusu yaptı. Genel Kurulun son konuşmasını ise Beşikdüzü Halkbank Müdürü yaptı.

Trabzon Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi öncesinde AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç  yapılacak seçimler öncesinde adaylarla beraber fotoğraf karesinde yer alarak her iki adaya da başarılar dilediler.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Trabzon Büyükşehir Belediyesindeki toplantısına katılması gerektiğinden oyunu kullanarak adaylara başarı dileyerek salondan ayrıldı.

Toplantı salonu Divan Başkanı Murat Gürükçüoğlu tarafından  daha önceden oy birliği ile kapalı olarak yapılacağı kararı alınmasın ardından kimlik kartı imza ibrazı sonrasında oy verme işlemi saat 12-17 arasında gerçekleşmesinin ardından sandık açılmasıyla oylar sayıldı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

1-Murat Yılmaz

2-Bayram Şekerci

3-Recep Usta

4-Şenol Muhcu

5-Murat Demirbaş

Yönetim Yedek Üyeler

1-Tahsin Tulumen

2-Hasan Kara

3-Ali Osman Gülay

4-Hasan Kurukız

5-Metin Özdin

Denetim Kurulu Asil Üyeler

1-Selçuk Usta

2-Hasan Ali Karagöz

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

1-Erhan Yavuz

2-Erhan Şahin

Bölge Birliği Temsilcileri Asil Üyeler

1-Murat Yılmaz

2-Kadir Akgün

Bölge Birliği Yedek Temsilcileri

1-Mustafa Topkara

2-Bahri Durmuş

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.