Şalpazarı EKSTD ve EKV Adına Keskin’in Mesajı

Şalpazarı EKSTD ve EKV Adına  Keskin’in Mesajı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
31 Aralık 2022 Cumartesi 22:03

Merkezi İstanbul da bulunan Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat Turizm Derneği ve Şalpazarı Eğitim Kalkınma Vakfı Başkanı Hasan Keskin tarafından sayılı saatler kalan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına tekabül eden 2023 yılı için mesaj yayınladı.

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını yaşamak çok değerlidir. Gelecek yüzyılında da, STK bilincinin geliştiği, STK’ların ülkemize her alanda katkı vereceğine dair inancımızı koruyorum.

Gönüllü sorumluluk almak, üretken, saygılı ve ilkelerine sadık bir duruş sergilemek, farkındalık yaratacak çalışmalar yapmak, toplumsal gelişime katkı verecek fikirleri desteklemek sivil toplum kuruluşlarımızın doğası gereği, olmazsa olmazımızdır.

Sivil Toplum Kuruluşu, toplumsal sorunlara, veciz ifadelerle çözüm önerileri sunar. Yönetim erklerine karşı sonuç almak için kamuoyu baskısı oluşturan, işbirliği yapan ve bunu disipline edip sürdüren yapılardır.

STK’ların birbirlerine savaş açmaları değil, iş birliği yapmaları gerekir. Kaldı ki, ayinesin iştir kişinin, savaşı başlatanın kaybettiği vakidir.

Tüm STK Gönüllülerine ve ülkemize, 2023’te iyi yıllar dilerim.

Hasan KESKİN

Şalpazarı Eğitim KST Derneği

Şalpazarı Eğitim Ve Kalkınma Vakfı

,

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.