Trabzon'da Ulu Psikoloji Danışmanlık Merkezi açıldı 

Trabzon'da Ulu Psikoloji Danışmanlık Merkezi açıldı 
Trabzon Haber
Trabzon Haber
04 Aralık 2022 Pazar 18:07

Trabzon'da Tonya İskenderli Mahallesi’nden Uzm. Klinik Psikolog Gökçenur Ulu’nun hizmete sunduğu Ulu Psikoloji Danışmanlık Merkezi’nin açılışına Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, eski MHP Trabzon İl Başkanı Muhammet Öztürk, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Avukat Osman Cora, Tonyalılar Derneği Başkanı Ali İhsan Günaydın, Dr. Dilaver Yıldırım ve Avukat Sinem Aytekin katıldı.

Coşkulu geçen açılış töreninde konuşan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, “Bugün burada hemşehrimiz Psikolog Gökçe Nur Ulu'nun Ulu Psikoloji adlı kliniğinin açılışını birlikte yapmaktan onur ve gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Gökçe Nur Ulu kızımız iyi bir üniversitesi eğitimi alarak mesleğini kendine ait klinikte sürdürecektir. Kendisini yetiştiren ailesini tebrik ediyorum. Teknolojinin gelişmesi ile çağın getirdiği birçok psikolojik travmalar kaçınılmaz olmuştur. Psikolog olarak özellikle gelişme çağında olan kişilerin ve öğrencilerin mental gelişimleri konusunda onlara yol gösterici olarak sahip oldukları psikolojik sıkıntıları yenmelerinde yardımcı olacaktır. Hemşehrimiz Uzm. Klinik Psikolog Gökçe Nur Ulu'nun sahip olduğu ruh güzelliği ve gözlerindeki parıltı başarılı olacağının işaretidir. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Ayrıca AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora da açılışa göndermiş olduğu telgraf ile Psikolog Gökçe Nur Ulu'ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Cora, “Nazik davetinize teşekkür ederim. Daha önceden belirlenmiş olan programlarından dolayı Ulu Psikoloji kliniğinin açılışına katılamıyorum. Programa katılım sağlayan tüm misafirlerimize selam ve saygılarımı iletiyor, hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

GÖKÇE NUR ULU KİMDİR?

Trabzon Kanuni Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji tam burslu programını yüksek onur derecesiyle tamamlayan Gökçenur Ulu, devamında İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını tamamlamıştır. İlgili terapi eğitimlerini tamamladıktan sonra çalışma hayatına online ve yüz yüze terapilerle devam etmiştir. Şu anda da kurucusu olduğu Ulu Psikoloji’ de çalışma hayatını devam ettirmektedir. Danışmanlık hizmeti verdiği alanlar; Ergen ve yetişkin Bireysel terapisi, evlilik ve çift terapisi, aldatma ve boşanma terapisi, kadın erkek cinsel işlev bozukları terapisi, sınav kaygısı, anksiyete, depresyon, panik bozukluk, obsesif kompülsif bozuklar ve benzeri birçok alanda hizmet vermektedir.


Ulu Psikoloji Danışmanlık Merkezi Adres: Çarşı Mah, Mimar Sinan Caddesi, Tabakhane Sokak No:13 Kat:1 Tonyalılar Derneği Binası Ortahisar, Trabzon.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.