TRABZONSPOR NAMAĞLUP LİDER-BİZ DE SEVİNELİM

TRABZONSPOR NAMAĞLUP LİDER-BİZ DE SEVİNELİM
Trabzon Haber
Trabzon Haber
17 Ekim 2021 Pazar 21:29

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaştı Karşılaşmanın henüz başında Fenerbahçe 1.0 one geçti karşılaşmanın 23. dakikasında Fenerbahçeden bir futbolcu ikinci sarı kartan kırmızı gördü hemen akabinde de Trabzonun gl makinası sahneye çıkarak akıl dolu bir gol ile skora dengeyi getirdi. Ancak rakip 10 kişi kalınca Trabzonspor karşılaşmanın ilk yarısında net golllük pozisyonlardan yaarlanamayınca Müsabakanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor Fenebahçe karşılaşmasının ikinci yarısında takımlarını sahada destekleyenler kadar evlerinde televizyonları karşısında izleyenlerde hop oturp hop kalktılar her atakta gol beklediler takımlarından ancak 10 kişi kalan rakip karşısında Trabzonsporun beklenmedik sakatlıkların gösteren oyuncuların alınmasıyla beraber biraz bocalayan takımızın fitilini ateşleyen kuzeyin yıldızı sarı çocuk oyuna girdi biraz daah rakip kale önlerinde tehlikeli olmaya daha çok başladığımız bir anda kuzeyin kıralı son vuruşu yapacağı sırada Fenerbahçeli futbolcu tarafından kucaklanarak bayramlaşmak isdeiği sırada yere düşürdü. Karşılaşmayı yöneten hakem korner noktasını ghösterdi futbolcuların ve statda bulunan seyircilerin penaltı diye destekler şeklindeki baskı sonuç verdi ve son olarak maçın orta hakemi VAR'a giderek pozisyonu izlemesin ardından beklene penaltı kararı çıktı. Bu sefer de ekranları başında bulunanlar acaba glcümüz bu penaltıyı atabilecekmi diye heyecan yapmaya çalıştıkları sırada kullanılan penaltıyı kaleci kalesinde görünce durum bir anda mağlubiyetten galibiyete tanıştı takımız. Bundan iki dakika sonra bir atakla beraber gelen gol taraftarımızı rahatlatan sonucu getirdi karşılaşmnın sonuna eklene 7 dakikada da bir değişiklik olmayınca Trabzonspor haftanın maçında sahasında Fenerbahçeyi 3-1 mağlup ederek Puan cetvelinde rakibinin iki puan önünde ligde tek yenilgi yüzü görmeyen takım olarak ''Namağlup Lider'' olmuş oldu.

Fenerbahçe Trabzonspor maçını Medikalpark statında izlemek için gelen bazı futbol tutkunlarının karşılaşma öncesinde biz bu maçı 3-1 alırız gibi geliyor dedikleri de gerçek oldu.

Karşılaşmayı bitiren düdüğün çalınmasın ardından futbolcuların sahada oynadıklaı kolbastılara sosyal medya sayfalarındaki hesaplarından Trabzonspor galibiyeti sevincini  İlçe merkezinde kutlamaları paylaşarak uzun zamanın ardın taraftarın o sihirli sözcükleri söylemesine tanık olduk her zamanki gibi ne diyoruz ''BİZE HER YER TRABZON''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.