26 Yıl Aralıksız Belediye Başkanlığı Yapan Bahadır Kabri Başında Anıldı

26 Yıl Aralıksız Belediye Başkanlığı Yapan Bahadır Kabri Başında Anıldı Ölümünün 17. Yılında Mezarı Başında Anıldı.

26 Yıl Aralıksız Belediye Başkanlığı Yapan Bahadır Kabri Başında Anıldı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
08 Ocak 2022 Cumartesi 13:03

Trabzon Vakfıkebir İlçesinde 1968 yılında girdiği belediye başkanlığı seçimini kazanarak aralıksız 26 yıl üst üste belediye Başkanlığı yapan ve 12 Eylül 1980 askeri darbesinde ülke genelinde görevinden alınmayan ender başkanlardan olan merhum Sabri Bahadır, ölüm yıl dönümü olan bu gün mezarı başında İlçe Belediye Başkanı Muhammet Balta ve beraberindekilerle beraber mezarı başında Kur-an’ı Kerim okunarak anıldı.

Merhum Başkan Bahadır’ın portresi Vakfıkebir Belediyesi binasına asılarak, “seni unutmayacağız” yazıldı. Ölüm yıldönümü nedeniyle Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’da yayınladığı mesajda;  ölümünün 17. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.  1968 – 1994 yılları arasında ilçemize belediye başkanı olarak hizmet eden merhum Sabri Bahadır abimizi ölümünün 17. Yılında rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.    

Haber Kaynağı;Büyükliman Medya

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.