44 Yıllık Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Emekli Oldu

44 Yıllık Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Emekli Oldu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
24 Mart 2023 Cuma 21:00

Trabzon Vakfıkebir Kaymakamlığından emekliye ayrılan Yazı İşleri Müdiresi Şifa Karadeniz’e mesai arkadaşları bir Restoran’da veda programı düzenlendi.

Veda Programına İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Cumhuriyet Savcısı Kadir Enes Atilla, Hakim Burak Çiftçi, Daire Amirleri, Siyasi Partilerin Başkanları, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve Basın mensupları katıldı. Emekliye ayrılan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Şifa Karadeniz için düzenlenen veda gecesinde, görevlerini başarıyla yerine getiren Karadeniz’e çeşitli hediyeler verildi, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilendi.
44 Yıllık Meslek Hayatında 23 Kaymakam  16 Vali İle Çalıştı
Trabzon Vakfıkebir  Kaymakamlığından emekliye ayrılan yazı İşleri müdiresi 1978 Yılı Eylül ayının da göreve başladığı İlçe Kaymakamlığından 2023 yılı Mart ayının 20’si itibariyle emekliye ayrıldığında  23 Kaymakam ve 16 Vali ile çalıştı dile kolay neredeyse yarım yüzyıla yaklaşıyor.
Şifa Hanım İle 41 Yıldır Komşuyuz
    
Emekliye ayrılan Vakfıkebir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdiresi Şifa Karadeniz’in veda yemeğinde bir konuşma yapan İlçe Belediye Başkanı Şifa hanım ile 41 yıldır komşuyuz. Benimde kendisi ile beraber 14 yıl bir çalışma  fırsatı ve mesai arkadaşlığım oldu. Tabi ki her başlangıcın bir de sonu var.
Kaymakam Uzan Vedalar Hüzünlüdür Dedi
Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise, “Veda yemekleri hüzün ve ayrılış yemekleridir. Şifa Hanım 23 kaymakam 16 Vali ile çalışma başarısı göstermiş hakikatten çok çalışkan bir insan. Müdüre hanımı bu anlamda tebrik ediyorum. İnsanla uğraşmak gerçekten zor bir iş. İnsanlarla bir münakaşa yaşamadan kamu hizmeti ifa etmek kolan bir iş değil. Hem de bunu 44 yıl gibi uzun bir süre başarılı bir şekilde sürdürmek hiç de kolay değil.  Kendisini tebrik ediyor kutluyorum. Ben kendisine hakkımı helal ediyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.
44 Yıllık Meslek Hayatımda  En Zor Bir Konuşma 
Trabzon Vakfıkebir Kaymakamlığına 1978 yılında başlayan yazı İşleri Müdiresi Şifa Karadeniz adına düzenlenen veda yemeğinde  bir konuşma yapan Karadeniz  değerli hazirun hepiniz hoş geldiniz. Bu konuşmaları hep dinleyen taraftım bugüne kadar. Şimdi ise konuşan taraf olmak açıkçası çok farklı hissettiriyor. Yıllardır hep birileri geldi. Birileri gitti. Ben hep kalıp uğurlayan taraf oldum. Fakat bugün artık konuşma sırası ve uğurlanan taraf olma sırası bende. Tabi ki heyecanlıyım. Geçmişe baktığımda birçok kıymetli insanlarla mesai arkadaşlığı yaptım. Her birisi ayrı bir tecrübe oldu benim için. Her birisi güzel birer anı oldu. 
Karadeniz Kazandığım Tecrübemi İnsanlara Paylaştım

Bende yıllarca kazandığım bu tecrübelerimi insanlarla paylaşmaya çalıştım. 
Hayatıma dokunan, hayatına dokunduğum, bu yolda desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.  Hükümet konağı benim ikinci evim gibiydi. Mesai arkadaşlarım ailem gidilerdi. 44 yıl 6 ay, neredeyse yarım asırlık bir ömür. Bu sayfalar burada kapanırken, hayat defterime bir çok yaşanmışlık, anı, arkadaşlıklar, dostluklar ve kardeşlikler ekledim. Tabi ki hayat defterimi doldurmaya devam edeceğim. Bundan sonrası farklı olacak. Tabi ki hayat defterimi doldurmaya devam ederken sizler gibi iyi insanlarla karşılaşabilirim. Bu güzel anlamlı geceyi organize eden değerli İlçem idarecilerine teşekkür ederim.

 Bu duygularla herkese hoşça kalın diyerek veda etmek istiyorum. Sürçülisan etmişsen af ola. Benden yana hakım herkese helaldir. Sizlerde hakkınızı helal edin dedi.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.