Amansız Hastalık 21 yaşındaki Tarık’ı 6 Ay İçinde Sevdiklerinden Kopardı

Amansız Hastalık 21 yaşındaki Tarık’ı 6 Ay İçinde Sevdiklerinden Kopardı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Ekim 2023 Perşembe 23:03

Trabzon Vakfıkebir İlçesine bağlı  Güneysu mahallesi sakinlerinden  Tuncay & Betül Uludüz çiftinin 3 evladından ortancası 21 Yaşındaki Tarık Uludüz  Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesine yenildi.

Alınan bilgilere göre 21 yaşındaki Tarık Uludüz Kulak çınlaması şikayeti nüksetmesinden dolayı anne ve babası tarafından Trabzon’daki hastanelere götürüldü ancak bir türlü doktorlar çare olamadı. Tarık’ın rahatsızlığının Beyin Cerrahi servisinde  muayene edilmesin ardından Beyninde hızlı ilerleyen tümür olduğu tespit edildi. Trabzon’da bulunan doktorların ameliyatın çok riskli ve tehlikeli olduğunu ve maliyetli bir operasyon olduğunu belirtiler.

Çaresiz Aileye yardım Eli Uzandı

Hayat dolu 21 yaşındaki evlatlarının beyninde tümör olduğunu öğrenen anne ve baba çaresizlikle mücadele ederken hayırseverlerin maddi ve manevi destekleriyle beraber  Ankara’da ameliyat edilen Tarık Uludüz’ün 2 günlük yoğun bakım mücadelesinde bu gece acı haber geldi.

Tarifi imkansız acıya boğan 21 yaşındaki Tarık Uludüz 6 ay içinde sevdiklerinden amansız hastalığa yenilerek ayrıldı. Merhumun cenaze merasimi bu gece uçak ile Trabzon’a getirilecek akabinde de 20 Ekim 2023 Cuma Namazına müteakip Vakfıkebir Taş Camide kılınacak cenaze namazın ardından İlçeye bağlı Güneysu mahallesi aile kabristanlığında ebediyete uğurlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.