BAŞHEKİM KANT DOÇENT OLDU

BAŞHEKİM KANT DOÇENT  OLDU
Trabzon Haber
Trabzon Haber
03 Ekim 2022 Pazartesi 13:18

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Aydın Kant doçent oldu. Hastanedeki 6. yılını doldurmaya gün sayan Kant, “Bu hafta iltibariyle Doçentlik ünvanını aldım. Başta Prof.Dr. Gürdal Yılmaz olmak üzere Akademik hayatımda katkısı olan tüm değerli hocalarıma, aileme teşekkür ederim.” dedi.

AYDIN KANT KİMDİR?

Doç Dr. Aydın Kant, 1976 yılında  Trabzon'da   doğdu.  İlk ve orta öğrenimini Çarşıbaşı’nda tamamladı.  1993 yılında Trabzon  Lisesinden mezun oldu.  1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.  2002-2008 İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ihtisasını tamamladı.  2009  yılında Isparta Askeri Hastanesinde Tabip olarak, 2009 - 2013 yılları arasında Trabzon Numune Eğitim Araştırma  Hastanesi'nde uzman olarak, 2013-2016 yılları arasında Trabzon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzman olarak, 2016 - 2017 tarihleri arasında Vakfıkebir Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptı.  1 Aralık 2017 tarihinden itibaren  Vakfıkebir  Devlet Hastanesindeki Başhekim Yardımcılığı görevinden ayrılarak Başhekimlik görevine atandı ve halen bu görevi sürdürmektedir. Evli ve 1 çocuk babası, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.