BGC Adına TDF İl Temsilciliğine Ziyaret

BGC Adına TDF İl Temsilciliğine Ziyaret
Trabzon Haber
Trabzon Haber
17 Mayıs 2023 Çarşamba 21:53

Merkezi Trabzon Vakfıkebir’de kurulan ‘’BGC’’  kısa adı olan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti adına Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Mustafa Özcan Trabzon’da faaliyetlerin devam eden ‘’Trabzon Dernekler Federasyonu Trabzon Temsilciliğine Cemiyet adına randevu istedi bu randevunun uygun görülmesinin ardından ’Trabzon Dernekler Federasyonu Trabzon Temsilciliğinde görevli Genel Sekreter Cemal Yıldız tarafından kabul edildi.


BGC Hakkında Bilgilendirmeler Yapıldı
Merkezi Trabzon Vakfıkebir’de bulunan ve Türkiye’de bir ilk olan Giresun’dan 5 İlçe ve Trabzon’dan 5 İlçeyi kapsayan Büyükliman Vadisi diye anılan İl ve İlçelerde Ulusal ve Yerel Basını barındıran kısa adı ‘’BGC’’ olan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti  Vakfıkebir’in Kurtuluş günü olan 14 Şubat 2006  yılında 1937  Vakfıkebir Doğumlu  21 Mart 2022 günü aramızdan ayrılan Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Yazar ve Karikatürist sanatçısı Hikmet Aksoy tarafından kuruldu. Trabzon Dernekler Federasyonu Trabzon Temsilciliğine ziyarette bulunan Cemiyet adına Özcan Gazeteciler Cemiyeti hakkında bilgilendirmeler ve bu   bilgilendirmelere ilaveten yapılan çalışmalar hakkında bilgilerde aktardı.
BGC her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle İki ii kapsayan İlçelerden birinde bir etkinlik yaptığını yapılan bu etkinliğe her iki İlin Vali, Belediye Başkanları, Kaymakamları önder kişilerin davet edildiğini belirtti.
Cemiyet adına çıkartılan Dergi ve Cemiyeti simgeleyen  Şapkayı genel sekreter Cemal Yıldız’a teslim etti.


Merhum kurucu Başkan Aksoy’a Yıldız’dan Anlamlı Teşekkür
Trabzon Dernekler Federasyonu Trabzon Temsilciliği genel sekreteri Cemal Yıldız kendisini ziyaret eden BGC Yöneticisi tarafından yapılan bilgilendirme akabinde de dergideki özentili çalışları çok beğendiğini memnuniyetini de kurucu Başkan olarak 21 Mart 2022 yılında 85 yaşında aramızdan ayrılan Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Yazar ve Karikatürist sanatçısı Hikmet Aksoy’u buradan rahmetle anıyorum diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.