BGC’de Müdür Soysay’ Ziyareti

BGC’de Müdür Soysay’ Ziyareti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
29 Eylül 2022 Perşembe 07:09

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu üyeleri, görevine yeni atanan Vakfıkebir Emniyet Müdürü Murat Soysay’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başkan Gelleci, Cemiyet hakkında Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Murat Soysay’a bilgilendirmelerde bulundu. Cemiyetin Bölge genelindeki yaptığı çalışmalar hakkında müdür Soysay’a bölge genelinde yapılan çalışmaları anlattı

 Trabzon Vakfıkebir İlçe emniyet müdürlüğüne emniyet müdür olarak göreve başlayan Murat Soysay BGC’nin kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Soysay, görevimde 30 yılımı yapıyorum. Görevimizin kutsallığına inanarak buradayım. Karadeniz Bölgesine ilk olarak görev yapacağım. İlk geldiğim günlerde Trabzonspor Kopenhagen maçında görev yaptık. Müthiş bir atmosfer, boşuna söylenmemiş “Bize Her Yer Trabzon” buna daha iyi anladım.

Ziyarette Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve beraberinde Genel Sekreter Mehmet Bülent Alp, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özcan, Cemal Aksoy, Hasan Bahadır hazır bulundular.

Trabzon Vakfıkebir İlçe emniyet müdürlüğüne 2. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Soysay atanarak görevine başladı. Ayrıca Müdür Murat Soysay, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini de vekaleten sürdürecek. Türkiye de çeşitli illerde görev yapan Murat Soysay Hakkâri Emniyet Müdürlüğünde görev yapmakta idi. Soysay, 1972 yılında Eskişehir İlinde dünyaya geldi, evli ve 2 çocuk babasıdır

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.