“Bu makam sorunların çözüm makamıdır”

“Bu makam sorunların çözüm makamıdır”
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
29 Eylül 2021 Çarşamba 00:04

Trabzon Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ve beraberindeki mahalle muhtarları ile birlikte İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ve beraberinde 46 Mahalle muhtarı geçtiğimiz hafta göreve başlayan İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

“İmkânlar ölçüsünde ilçe halkına hizmet vereceğiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, böyle güzel bir ilçede sizlerle birlikte görev yapacağım için çok mutluyum dedi. Muhtarlarla gece gündüz Vakfıkebir için çalışacaklarını belirten Kaymakam Uzan, "Kapımız ve telefonlarımız 24 saat açık. Beni her konuda gece gündüz demeden arayabilirsiniz. İlçemiz için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz.

Demokrasi ile idare edilen devletlerde muhtarların sistemin kuvvetli halkası olduğunu belirten Kaymakam Dr. Uzan, Kaymakam olarak görev süresince muhtarlarla istişare etmeye önem vereceklerini, mahallelerde devletin şefkatli elinin ulaşamadığı muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmanın yolunun muhtarlarla mümkün olacağını belirterek muhtarları önemsediklerini kaydetti. Mahallerde yaşanması mümkün olan sorunların çözüme kavuşması adına muhtarların mutlaka kendisini bilgilendirmesini isteyen Kaymakam Uzan, muhtarlar ve diğer sivil toplum örgütleri ile el birliği içinde imkânlar ölçüsünde ilçe halkına hizmet vereceklerini kaydetti.

“Bu makam sorunların çözüm makamıdır”

Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Bu makam Halkla en yakın önemli birim olan muhtarlarımızın kapısıdır. Bölgenizdeki sorunların çözüm makamıdır. İlçenin huzur ve güvenliğini sağlamak ve sorunlara çözüm aramak için hep birlikte çalışacağız. Bu güzel ilçeye güzel çalışmalar yakışacağını söyledi.

“Muhtarlar olarak Vatandaşın dertleriyle dertleniyoruz”

Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ise Derneğimiz, Şahsım ve 46 mahalle Muhtarımız adına ilçemize hoş geldiniz,  başarılar diliyorum. Muhtarlar olarak Vatandaşın dertleriyle dertleşmek sorunlarına çözüm bulmak her an yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birlikte daha güzel hizmetler için çalışacağımıza inancımız tamdır dedi.

Haber kaynağı;Gazete Vakfıkebir

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.