Kıbrıs Gazileri için Madalya ve Berat tevcih Töreni Düzenlendi

1974 Kıbrıs Barış harekatına katılan gaziler için Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde madalya ve berat tevcih töreni düzenlendi.

Kıbrıs Gazileri için Madalya ve Berat tevcih Töreni Düzenlendi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
24 Aralık 2020 Perşembe 22:36

Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta’nın himayelerinde,Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral’ın organizatörlüğünde 1974 Kıbrıs Barış Harekatına katılan gazilerden Ahmet Aksoy, Ali Yener, Şükrü Muradoğlu ve Sait Bildin’e Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası ve Beratı İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta tarafından tevcih edildi.

Madalya tevcih töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin tarihindeki yerini alması aziz şehitlerimiz ve siz kahraman gazilerimiz sayesindedir. Onun için sizlere minnettarız. Bu nedenle Kuzey Kıbrıs Semalarında bayraklarımızın dalgalanmasına vesile olduğunuz için sizlere minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum dedi.

Haner Kaynağı;Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.