Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Nisan 2023 Perşembe 17:08

Ramazan ayı içerisinde Vakfıkebir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası tamamlandı. Turnuvada Glidalilar şampiyon oldu.

Trabzon Vakfıkebir Kapalı Spor Salonunda, Vakfıkebir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen turnuva 9 takım katılırken Glidalilar şampiyon oldu. Yarı final maçları Büyükliman Mahallesi ile Acil Yardın, Glidalılar ile Vakfıkebir 1974 takımları arasında oynandı.

Final Maçı ise Glidalılar ile Acil Yardım arasında oynandı ve maçı Glidalılar kazanarak şampiyon oldu. 3.lük maçı Büyükliman Mahallesi Muhtarlığı ile Vakfıkebir 1974 takımları arasında oynanan maçı Büyükliman Mahallesi Muhtarlığı kazanarak üçüncü oldu. Turnuvada Acil sağlık hizmetleri ikinci,  Büyük Liman Mahallesi Muhtarlığı üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen oyuncusu Büyük Liman Mahallesi Muhtarlığı’ndan Yaşar Kemal Yıldız oldu.

Turnuva sonrası Glidalilar Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Gürdal yaptığı değerlendirmede; Vakfıkebir Glidalilar taraftarlar derneği olarak katıldığımız kurumlar arası voleybol turnuvasında şampiyon olarak başarı gösteren takımımızı ve tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımları centilmenliklerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Vakfıkebir Büyükliman Mahalle Muhtarlığı takım sorumlusu Sadık Aydın’da yaptığı değerlendirmede; takım olarak katıldığımız kurumlar arası Kaymakamlık voleybol turnuvasında 3. Olduk.  Bu başarıyı gösteren takımımızın tüm oyuncularını ve yöneticilerini tebrik ediyoruz. Bize inanarak, güvenerek destek olan mahalle halkımıza ve gönül veren taraftarlarımızı şükranla selamlıyoruz. Bizi izlemeye ve destek olmaya devam edin. İnanmak başarmanın yarısıdır. Ayrıca turnuvada emeği olan herkese de teşekkür ediyorum dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.